Annonce
Alarm 112

Politiet efterlyser vidner: Ung kvinde endte på hotel og mistede sine ejendele undervejs

Politiet kan kontaktes på tlf.: 114. Arkivfoto
En 18-årig kvinde var lørdag før palmesøndag i byen i Vejle, men vågnede op i Bredsten uden penge og telefon - og uden at ane, hvordan hun var kommet så langt ud af kurs.
Annonce

Vejle: Sydøstjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at fastlægge en kvindes færden natten til palmsøndag, 14. april 2019. Dét oplyste politiet i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag.

Kvinden var lørdag aften 13. april i byen på Dæmningen i Vejle, hvor hun var på Zwei Grosse Bierbar frem til klokken 03.04. Herefter forlod ifølge politiet oplysninger stedet og gik ad Dæmningen.

Hvad der skete herefter, står hen i øjeblikket hen i det uvisse: Kvinden vågnede søndag op alene på Hotel Bredehus i Bredsten - uden nogen erindring om, hvordan hun endte der, eller hvad der kan være hændt undervejs. Hun var fortumlet og havde mindre rifter på arme og ben og manglede sin pung og sin telefon.

Politiet efterlyser derfor vidner, der kan have set kvinden i tidsrummet mellem lørdag nat og søndag morgen, eller som eventuelt har hjulpet hende med at komme til Bredsten, hvortil hun har en tilknytning. Kvinden er dansk, 18 år gammel, 175 cm høj, slank af bygning og med langt brun hår. Hun var iført en sort bluse, sorte jeans med vandrette huller foran på lårene og sorte sko fra Lacoste med hvid sål, og hun bar en hvid taske med håndtag.

Den unge kvinde har i forbindelse med hændelsen mistet en iPhone 6S, cover med grønne palmeblade og en guldstreg med skrift. Hun har også mistet en sort kortholder af mærket Yves Saint Laurent og med guldbogstaverne YSL, indeholdende diverse personlige kort.

Efterlysningen blev offentliggjort onsdag eftermiddag, men endnu torsdag morgen havde politiet ikke fået afgørende henvendelser i sagen, oplyste vagthavende.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce