Annonce
112

To røverier på tankstation: Politiet forventer at få fat i gerningsmand

To gange på samme dag blev Circle K på Boulevarden forsøgt røvet. Arkivfoto

Vejle: Med blot 23 timers mellemrum valgte den samme gerningsmand i torsdags at forsøge sig med røveri hos Circle K på Boulevarden.

I første forsøg lykkedes det ikke røveren at få noget med sig, mens han i andet forsøg slap afsted med nogle pakker cigaretter.

Efterforskningscenteret i Vejle har endnu ikke fanget gerningsmanden, men det har man en klar forventning om at gøre, fortæller politikommissær Nicki S. Pedersen.

- Vi er meget fortrøstningsfulde og forventer ud fra det materiale, vi har, at sagen bliver opklaret.

Blandt politiets materialet er blandt andet overvågningsbilleder fra butikken. Men inden billederne bliver offentliggjort i medierne, vil politiet dog afsøge andre efterforskningstiltag.

Ung, presset mand

- Vi har ikke et konkret navn på den mistænkte endnu, men det det får vi, siger politikommissær Nicki S. Pedersen og tilføjer:

- Det er vores vurdering, at det ikke er en forhærdet kriminel, vi har med at gøre. Det er formentlig en person, der har været lidt presset, som har gjort det.

Han henviser blandt andet til den mistænktes unge alder.

Signalementet lyder, at gerningsmanden er mellem 20 og 25 år, cirka 180 centimeter høj, almindelig til spinkel kropsbygning med hvid hudfarve og lyst hår.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Jeanette og Kenneth fra Jerlev overtog Humlum Kro i februar: - Det ser meget håbløst ud lige nu

Annonce