Annonce
Vejle

Politiet fik skruet ned for festlarm

Politiet fik tre gange i løbet af fredag aften og  natten til lørdag anmeldelser om "musik til ulempe", som det hedder på politi-dansk. Arkivfoto: Kim Haugaard

Vejle: Selvom der står efterår på kalenderen, må politiet fortsat rykke ud til fester, der foregår udendørs eller for åbne vinduer.

Betjentene banker på døren, når der kommer klager over for høj larm - og det skete tre gange fredag aften og natten til lørdag ifølge vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi.

Den første anmeldelse modtog ordensmagten klokken 23.37. Her klagede naboer over skrig og skrål fra en altan i Svendsgade krydret med høj musik. Da patruljen ankom, blev der straks skruet ned, og alle i forsamlingen var ifølge rapporten indforstået med, at de skulle være mere stille.

Annonce

Kort efter var den så gal i Fredericiagade. Her blev der igen festet og spillet høj musik for åbne vinduer:

- Her bad vi anmelderen om selv at henvende sig til naboen og bede om ro - og det har åbenbart hjulpet. Vi hørte i hvert fald ikke mere, fortæller vagtchef Hans Hoffensetz.

Klokken 1.20 var det en fest i Danmarksgade, der tiltrak sig politiets opmærksomhed. Her forgik festlighederne tilsyneladende udendørs, og det fik flere naboer til at reagere. De forsøgte i første omgang selv at få stoppet larmen - men det lykkedes først, da politiet ankom. Så sænkede stilheden sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce