Annonce
forside

Politiet: Forsvunden dreng har haft brug for at "trække stikket"

15-årige Casper Jonas Møller Sørensen er sidst set på sin bopæl i Jelling 7. april, og har sidst givet livstegn til sin søster 14. april. Politiet arbejder med den teori, at han har haft brug for at trække stikket ud. Oplysninger om teenageren kan gives til politiet på telefon 114. Privatfoto

15-årige Casper Jonas Møller Sørensen er efterlyst efter at have været væk fra sin bopæl i Jelling i over en uge. Men der er intet, der tyder på, at teenageren har været udsat for en forbrydelse, fastslår vicepolitiinspektør Carsten Thostrup.

Jelling/Vejle: Mandag formiddag havde Sydøstjyllands Politi endnu ikke fået kontakt til den 15-årige Casper Jonas Møller Sørensen, som siden fredag aften har været meldt savnet.

Den 15-årige dreng, som kommer fra Aarhus-egnen, men som bor på opholdsstedet Fårupgård i Jelling, gav senest lyd fra sig for knap en uge siden, da hans søster var i kontakt med ham på Snapchat 12. april.

Siden blev hun blokeret, og ingen har umiddelbart hørt fra ham siden.

- Vi har fået en del henvendelser, men ikke nogen, der har sat os i forbindelse med den efterlyste, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenter Midt i Vejle.

Vicepolitiinspektørens håb er, at Casper Jonas Møller Sørensen selv bliver opmærksom på, at han er efterlyst og giver livstegn fra sig.

Det er nemlig ikke politiets opfattelse, at den 15-årige har været udsat for en forbrydelse.

- Det er der intet, der tyder på. Han har af en eller anden grund haft et behov for at trække stikket ud og ikke være i kontakt med nogen, lyder teorien fra Carsten Thostrup.

Det er der intet, der tyder på. Han har af en eller anden haft et behov for at trække stikket ud og ikke være i kontakt med nogen.

Carsten Thostrup

Tidligere udsat for vold

Vejle Amts Folkeblad har erfaret, at den 15-årige dreng sidste efterår var offer for en voldsforbrydelse i Vejle.

Der er tale om en sag, hvor to gerningsmænd for nyligt har fået fængselsdomme, mens en tredje stadig venter på at så sin sag afgjort.

Vicepolitiinspektør Carsten Thostrup bekræfter dette, men understreger, at politiet ikke arbejder ud fra en teori om, at Casper Jonas Møller Sørensens forsvinden har noget med denne sag at gøre. Derfor har politiet heller ikke talt med de involverede sagen i forbindelse med den 15-åriges forsvinden.

Under retssagen kom det frem, at tre jævnaldrende havde omringet ham i et venterum i glas på en perron på Vejle Station.

Her blev han overhældt med mælk og slået og sparket af to af de unge mænd, mens en tredje optog optrinnet og lagde det ud på en lukket facebook-gruppe.

Både den 15-årige og hans overfaldsmænd var under retsmødet meget fåmælte om årsagen til deres uvenskab, men det kom frem, at gerningsmændene mente, Casper Jonas Møller Sørensen skulle straffes, fordi han angiveligt selv havde truet en anden i de unges omgangskreds.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce