Annonce
112

Politiet gør klar til jul: Indbrudstyv blev anholdt derhjemme med tyvekoster - og nu skal han bag tremmer

Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

Give/Vejle: Hos Sydøstjyllands Politi arbejder man ihærdigt på at få så mange indbrudstyve bag lås og slå, inden julen for alvor banker på døren.

I Efterforskningscenter Midt i Vejle har man allerede fået et par af vaneforbryderne i arresten, fortæller politikommissær Jens Lyng, og tirsdag lykkedes det at anholde en 26-årig mand fra Give, som er mistænkt for fire indbrud.

- Et af dem er begået i vores område, mens de tre andre er begået i Midt- og Vestjyllands Politikreds, fortæller Jens Lyng.

Den 26-årige blev anholdt i sit hjem i Give, hvor politiet fandt flere tyvekoster på bopælen.

- Flere af kosterne er allerede leveret tilbage. De skulle have været afsat i eftermiddag, men det fik vi standset, fortæller politikommissæren.

Han tilføjer, at der var tale om letomsættelige ting fra helt almindelige hjem, men fordi der var så mange ting, nåede de op i en samlet værdi af omkring 100.000 kroner.

Annonce

Fremstilling

Den 26-årige mand skal onsdag klokken 11.30 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Kolding med henblik på at få ham fængslet hen over julen.

Politikommissær Jens Lyng formoder, at grundlovsforhøret bliver holdt for lukkede døre, fordi elementer i efterforskningen tyder på, at der er en medgerningsmand på fri fod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce