Annonce
forside

Politiet leder efter Casper via de sociale medier

Casper Sørensen bliver eftersøgt - også via de sociae medier, oplyser politiet. Foto: Sydøstjyllands Politi

Stadig intet konkret spor af den 15-årige fra Jelling, der har været væk hjemmefra i mere end en uge

Jelling: Sydøstjyllands Politi har stadig ikke fået konkrete spor at gå efter i sagen om den forsvundne Casper Jonas Møller Sørensen fra Jelling.

Søndag formiddag måtte vagtchef Henrik Dam fortælle, at politiet stadig håber på afgørende henvendelser. Samtidig bruger betjentene de sociale medier til at lede efter den 15-årige:

- Det er vores bedste chance lige nu, fortæller Henrik Dam.

Lørdag eftermiddag kunne hans kollega Jesper Brian Jensen fortælle, at politiet havde fået en del henvendelser efter fredagens efterlysning:

- De peger i flere forskellige retninger - men vi vil stadig meget gerne have, at folk er opmærksomme, lød det fra vagtchefen lørdag eftermiddag.

Måske set i Roskilde

Tidligere lørdag havde politiet blandt andet fået et tip om, at Casper Jonas Møller Sørensen skulle være set i Roskilde.

Politiet ser på sagen med alvor. Ifølge Jesper Brian Jensen er den største bekymring, at den unge Jelling-dreng ikke har givet livstegn fra sig, og at hans mobil er slukket:

- Ifølge familien er det ikke almindeligt. Normalt er han meget aktiv på de sociale medier og er god til at holde kontakt, siger vagtchefen.

Lige nu har efterforskerne svært ved at finde ud af, hvor de konkret skal lede. Derfor satser de på de sociale medier, men opfordrer fortsat offentligheden til at være opmærksom og kontakte politiet på telefon 114, hvis nogen ved noget:

- Og så håber vi jo også, at Casper selv finder ud af, at han er efterlyst og kontakter os, lød det fra vagtchef Jesper Brian Jensen lørdag.

Den 15-årige Casper Jonas Møller Sørensen er ifølge beskrivelsen 165-170 centimeter høj og spinkel af bygning.

Han er senest set i Jelling den 7. april, hvor han var iført sort langærmet Hugo Boss T-shirt, blå Cargo Jeans og sorte Nike Air kondisko.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny S-formand udfordrede Mette Frederiksen

Annonce