Annonce
112

Politiet leder efter to mørklødede mænd efter knivstikkeri i Skyttehusgade

Politiet var fortsat til stede i Skyttehusgade sent mandag aften, efter at en 29-årig mand blev stukket i låret med kniv i en lejlighed omkring klokken 15. Foto: Pressefotograf
I første omgang blev en 17-årig mand mistænkt for knivstikkeriet. Han er nu løsladt, og politiet leder i stedet efter to andre.

Vejle: Natten igennem har politiets efterforskere arbejdet med blandt andet at afhøre vidner samt den 17-årige formodede gerningsmand til et knivstikkeri, der fandt sted i en lejlighed i Skyttehusgade mandag eftermiddag.

Den 17-årige blev anholdt mandag aften i lejligheden, efter af en 29-årig mand fra Aarhus-kanten anmeldte, at han var blevet stukket i baglåret med en kniv.

Knivstikkeriet skyldtes angiveligt uenighed om prisen på et gram kokain, som den 29-årige ville købe i lejligheden.

Nu har politiets undersøgelser vist, at det formentlig ikke er den 17-årige, der førte kniven, men derimod to mænd af udenlandsk herkomst, som også opholdt sig i lejligheden.

Det fortæller Carsten Thostrup, der er vicepolitiinspektør ved Efterforskningscenter Midt.

Annonce

Somalier og araber

- Der er tale om et par mænd i 20'erne, som har haft en vis form for ophold i lejligheden af flere omgange over det seneste stykket tid, fortæller Carsten Thostrup og tilføjer:

- Men hvor de ellers hører til, og hvor de er nu er uklart.

Mændene beskrives som henholdsvis somalisk og arabisk af udseende.

Den somaliske mand er lille, kraftig af statur og skaldet.

Den arabiske mand er lille og spinkel med et fip- eller fuldskæg.

- De to mænd er i lejligheden og der opstår tumult på grund af uenighed om køb af et gram kokain. Under tumulten bliver den 29-årige stukket i baglåret med kniv, fortæller vicepolitiinspektøren.

Hvem har set mændene?

Vidner har fortalt, at de to mænd altså har været i lejligheden i Skyttehusgade flere gange hen over den seneste måned. Derfor håber politiet at få hjælp fra vidner, som har set de to mørklødede mænd gå ind og ud af lejligheden.

- Det kan være, at nogen har set den bil, de to mænd er kommet i, parkeret i Skyttehusgade eller én af sidegaderne, siger Carsten Thostrup.

Den 17-årige, som i første omgang var mistænkt for knivstikkeriet, er blevet løsladt igen.

Den 29-årige mand, der blev stukket i låret, er ikke kommet alvorligt til skade. Han blev behandlet ambulant på skadestuen.

Hvis nogen har oplysninger i sagen, bedes de kontakte politiet på telefon 114.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce