Annonce
Vejle

Politiet om 14-årigs forsvinden: Det er ikke en holdbar situation, at han bor rundt omkring

14-årige Marcus Nielsen stak søndag den 26. august af fra en institution i Jelling, hvor han hidtil været frivilligt anbragt. Privatfoto
Annonce

Jelling/Horsens: Selvom politiet efterlyser den 14-årige Marcus Nielsen med både navn og billede, så er ordensmagten ikke bekymret for hans liv og levned.

For selvom det er mere end tre uger siden, at han stak af fra den institution i Jelling, hvor han boede frem til den 26. august, så har hans familie været i kontakt med ham flere gange via de sociale medier.

Her har drengen selv oplyst, at han bor på skift hos venner og bekendte i Horsens-området, men trods flere opfordringer fra familien om at komme hjem, har han indtil videre nægtet, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

- Det afgørende er, at vi ikke synes, at det er en holdbar situation, at en 14-årig er væk i så lang tid. Og det er ikke en holdbar løsning, at han bor rundt hos forskellige venner. Derfor er vi nu gået til pressen, siger Mikkel Ross.

Opfordringen fra vicepolitiinspektørens side er, at den 14-årige tager på politigården, så der kan findes en løsning på hans situation.

Men hvis Marcus Nielsen ikke selv ønsker at melde sig, så er vicepolitiinspektøren alligevel optimist.

- Vi har allerede fået et par henvendelser, så vi skal nok finde ham.

Sydøstjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce