Annonce
forside

Politiet om frække trafikanter: Det handler ikke kun om dig

Sydøstjyllands Politi kommer i et Facebook-opslag med en lille sang til bilister, der ikke viser hensyn ved uheld. Arkivfoto

Vejle/Kolding: Indsatsleder Erik Eg fra TrekantBrand Vejle kunne mandag fortælle om de udfordringer politi og brandvæsen havde, da de skulle nå frem til en brændende bil på motorvej E45 ved Kolding Øst søndag eftermiddag.

På Facebook omtaler Sydøstjyllands Politi nu også hændelse, og kommer med en lille tiltrængt opsang til de bilister, der tænker mere på selv at komme fremad, end at give plads til udrykningskøretøjer.

Annonce

Smuttede med udrykningskøretøjerne

Politiet skriver i opslaget:

"Det handler ikke kun om dig.

I søndags var vi ude ved en bilbrand på Østjyske Motorvej ved Kolding, og vi blev noget paffe over en bilist i køen, som havde lidt for travlt med at komme frem.

I forbindelse med branden, der spærrede vejen, var der opstået en lang kø. To brandbiler og en skiltevogn kørte med udrykning for at nå hurtigt frem til branden og skabte et frit spor efter sig mellem vognbanerne. Her så føreren af en personbil i køen sit snit at til at koble sig på udrykningskøretøjerne og følge efter dem over en strækning på flere kilometer. Det er både utrolig dårlig stil og en overtrædelse af Færdselsloven.

Uheldigvis for bilisten var der monteret et kamera bag på skiltevognen, og hele hans kørselsforløb blev dokumenteret. Han kan nu se frem til en bøde og muligvis en frakendelse af kørekortet."

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Nul østers-status til lokale gourmet-kokke

Annonce