Annonce
Alarm 112

Politiet rykker ud: 16-årig havde hverken hjelm eller kørekort

Sydøstjyllands Politi rykkede ud til mindre forseelser i onsdagsdøgnet. Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: En 16-årig dreng fra Bredballe tiltrak sig onsdag politiets opmærksomhed i en grad, så han blev stoppet i sin knallertkørsel. Det skete klokken 16.48 i Bredballe, hvor Sydøstjyllands Politi udførte en såkaldt "målrettet færdselskontrol". Den unge mand havde ikke kørekort, han havde ikke hjelm på, og han havde ikke begge ben på fodstøtterne.

Klokken 19.39 rykkede politiet ud til et butikstyveri i Netto på Finlandsvej. En mor og datter, begge fra Fredericia, og henholdsvis 40 og 16 år havde stjålet sandwich og energidrik for 314 kroner.

Klokken 22.06 standsede politiet en bilist på Vejlefjordbroen. En borger ringede til politiet og undrede sig over, at den pågældende kørte med 60 kilometer i timen på motorvejen. Den 35-årige mand fra Hornslet var kortvarigt anholdt. Han sigtes for spirituskørsel og for kørsel, mens han er frakendt retten til at køre bil.

Annonce

Klokken 23.10 blev en beruset 49-årig mand fra Vejle anholdt i Vestergade. Han råbte "pis ad helvede til" efter betjentene og var tydeligt ude af stand til at tage vare på sig selv. Da han forstyrrede den offentlige ro og orden, blev han taget med til afrusning i detentionen, løsladt til morgen og kan nu se frem til en bøde.

Klokken 01.00 måtte politiet ud på Vardevej for at bede beboerne ved en privat fest for åbne vinduer om at slukke for musikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce