Annonce
Vejle

Politiet søger fortsat vidner til grov påkørsel i Skolegade/Nyboesgade

Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: Sidst på eftermiddagen søndag havde politiet fortsat ikke hørt fra et eneste vidne, i sagen om den påkørsel, der fandt sted i rundkørslen ved Skolegade og Nyboesgade fredag klokken 11.44.

Her blev en 57-årig kvinde og hendes 38-årige datter påkørt af en grå bil - formentlig af mærket VW Touran, Nissan Qashqai eller lignende.

Den ældste kvinde blev så voldsomt ramt, at hun punkterede en lunge og brækkede flere ribben.

Annonce

Politiet søgte lørdag vidner, der måtte have set påkørslen, men søndag var der altså fortsat ikke nogen, der havde henvendt sig.

Et vidne, der talte med politiet allerede fredag, oplyste, at bilens nummerplade formentlig startede med CM eller CN efterfulgt af tallene 4808 eller lignende. Dette har indtil videre ikke givet nogle brugbare spor i sagen.

På Facebook skriver et nærtstående familiemedlem til de to kvinder, at føreren af bilen så ud til at være i 20'erne, og at der også sad andre personer i bilen.

Politikommissær John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi opfordrer fortsat til, at man kontakter politiet, hvis man mener at have set bilen, der ramte de to kvinder uden efterfølgende at standse. Den gassede i stedet op og kørte ad Nyboesgade i retningen mod Føtex.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Give

Sundhedschef er tryg ved smitteudvikling i coronaramt område: - Indbyggerne har taget det alvorligt

Annonce