Annonce
Trekantområdet

Politiet trækker efterlysning af 29-årig tilbage

Sydøstjyllands Politi formoder, at det var den 29-årige mand, der blev efterlyst torsdag, som vidner har set ved Æbelø. Arkivfoto: Emil Hermann.
Torben Wind, der er vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, fortæller, at politiet ikke længere antager, manden er i nød. De vil dog fortsat gerne snakke med den 29-årige.

Snoghøj/Æbelø: Sydøstjyllands Politi trækker nu efterlysningen af en 29-årig mand, Niels Mathias Gutt, tilbage.

Manden blev efterlyst torsdag eftermiddag, efter han var sejlet ud fra Snoghøj natten til tirsdag.

Torsdag eftermiddag var brand- og redningsmandskab sammen med politi og ambulance på kajen i Bogense på Fyn, fordi en jolle angiveligt var gået på grund ved Æbelø.

Annonce

Ifølge vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Torben Wind har politiet fortsat ikke været i kontakt med manden. Dog har de talt med vidner, som har set en mand, der svarer til signalementet på den 29-årige.

- Og han havde det umiddelbart godt, fortæller Torben Wind til Fredericia Dagblad fredag morgen.

- Den eneste grund til, at vi efterlyste ham, var, at vi vidste, han var sejlet ud. Så var der gået et par dage, hvor man ikke havde hørt fra ham. Vi havde fået besked om, at han var sejlet ud uden årer eller noget. Derfor var vi bekymret for, om han nu også kunne klare sig, fortæller Torben Wind.


Vi havde fået besked om, at han var sejlet ud uden årer eller noget. Derfor var vi bekymret for, om han nu også kunne klare sig

Torben Wind, vagtchef Sydøstjyllands Politi


Politiet vil fortsat gerne i kontakt med den 29-årige, der altså ikke længere er efterlyst, men det er ikke sikkert, at manden ved, at ordensmagten gerne vil snakke med ham, påpeger vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Landsholdslæge bekræfter hjertestop: Men alle test ser fine ud

Sport

Vejle-boksere tror på medaljer

Vejle

Varm opbakning til udendørs musikfester: Bare gi' den gas, unge venner - alle de sure gamle må stikke hø i ørerne!

Sport

Faldt om i januar: Hjertestop har ramt flere unge fodboldspillere

Annonce