Annonce
112

Politiet udsender fotos af bankrøvere

Overvågningsfotos af de to røvere. Den ene bar en rødlig rygsæk, og den anden havde et koben i hånden. Som det fremgår, var de begge maskerede. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Midt - og Vestjyllands Politi offentliggør overvågningsbilleder fra røveri i Den Jyske Sparekasse i Brande torsdag 9. januar.
Annonce

Brande: Midt - og Vestjyllands Politi har valgt at offentliggøre en række overvågningsbilleder fra det røveri, Den Jyske Sparekasses filial i Brande blev udsat for torsdag 9. januar. Det gør politiet i håb om, at vidner kan hjælpe med at identificere de to røvere.

Kort efter bankens lukketid klokken 17 torsdag den 9. januar brød to maskerede personer ind i sparekassen på Storegade i Brande, hvor de truede personalet til at udlevere et kontantbeløb. Det er uvist, hvordan gerningsmændene ankom til banken, ligesom røvernes flugtretning er ukendt.

Røverne beskrives således:

A: Cirka 190 cm. høj og almindelig af bygning. Iført sort maskering, sort Haglöfs-jakke med hætte og to lyse stropper ved hætten samt logo og en lys lynlås på venstre side af brystet, sorte handsker, sorte bukser og sorte sko. Medbragte et koben.

B: Cirka 180 cm. høj og almindelig af bygning. Iført sort maskering, sort jakke med hætte, sort/hvide handsker, sorte bukser og grå/hvide sneakers med lyse snørebånd. Medbragte et koben, ligesom han bar på en rød og orange rygsæk med en speciel åbning.

Begge de mistænkte talte dansk.

Borgere, der har oplysninger om sagen, bedes kontakte politiet på telefon 114. Oplys gerne journalnummer 4100-76311-00001-20 ved henvendelse til politiet.

Se flere overvågningsbilleder af de to røvere ved at klikke her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce