Annonce
forside

Politiets anklage: 29-årig ludoman har snydt mindst 60 personer

Den 29-årige mand fra Thyregod blev varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Kolding. Arkivfoto

Den 29-årige mand fra Thyregod blev anholdt på et hotel i Vejle midt under endnu et bedrageriforsøg.

Thyregod/Vejle: Politiet fik tirsdag et tip om, at der fra et hotelværelse i Vejle skulle foregå narkohandel.

Da betjente slog til imod værelset, mødte man en 29-årige mand fra Thyregod, der ikke havde noget med narko at gøre. Til gengæld havde han noget andet kriminelt på samvittigheden.

- Han sad med en åben pcog to telefoner og var i gang med at sælge varer på internettet, fortæller anklager Lone Petri, som mødte i det grundlovsforhør onsdag, hvor den 29-årige blev varetægtsfængslet i fire uger,

Manden var nemlig én, som politiet i forvejen havde haft i søgelyset siden august sidste år.

- Han var i en verserende sag i forvejen sigtet for 52 bedrageriforhold begået på blandt andet Den Blå Avis og Facebook, fortæller anklageren efter retsmødet i Retten i Kolding.

Bedragerierne er begået fra august sidste år frem til august i år, og den 29-årige mand var allerede blevet afhørt til politiet i sagen.

- Så han vidste, at politiet åndede ham i nakken, fortæller anklageren.

Annonce

Håbede på stor gevinst

Alligevel har den 29-årige mand tilsyneladende nu begået mindst otte nye bedragerier i perioden mellem september og november, og dermed er sagen imod ham nu oppe på 60 forhold.

- Han er tidligere blevet personundersøgt i forbindelse med sagen, og den har vist, at han lider af voldsom ludomani og andre udfordringer, fortæller anklager Lone Petri.

I grundlovsforhøret onsdag fortalte den 29-årige, at han fortsat havde et håb om at vinde den helt store gevinst og betale sin gæld tilbage - også til dem, han har solgt fiktive varer til over internettet.

- Han forklarede, at han hele tiden havde haft planer om at sende de varer, han havde solgt til køberne ved blandt andet at gå ud og købe en tilsvarende varer, eller også ville han betale dem penge tilbage, fortæller anklageren og tilføjer:

- Han virkede meget presset og stresset.

Afgørelsen om at varetægtsfængsle den 29-årige valgte han at tage forbehold for med henblik på, at han eventuelt vil kære til landsretten.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politikontrol gav fem klip i kørekortet

Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce