Annonce
Alarm 112

Politiets døgn: Anden udbrændte knallert på tre dage, stangstiv mand torpederet af scooter og stor aktion mod mobiltelefoner bag rattet

Genrefotos af politi. Blå blink. Genrefoto: Johan Gadegaard
Et ellers begivenhedsfattigt døgn hos Sydøstjyllands Politi sendte blandt andet patruljerne ud til "et bål på vejen" på Niels Finsensvej og to trafikuheld i det centrale Vejle.

Vejle: Selv om de fleste biler i dag kan koble mobiltelefonen til lydanlægget, havde politiet torsdag held med at få øje på en stribe bilister, der ikke overholdt reglerne for brug af håndholdte mobiltelefoner - og i øvrigt andet elektronisk udstyr - bag rattet.

Mellem klokken 7 torsdag formiddag og klokken 20 torsdag aften uddelte man i alt syv skrivelser for forseelsen, der koster et klip i kørekortet.

Ifølge politikommissær Jesper Duus var bilisterne en god blanding af mænd og kvinder, mens forseelserne fandt sted på blandt andet Bredstenvej, Horsensvej, Juelsbjergvej, Kirkebakken og Østjyske Motorvej.

Annonce

To gange i løbet af eftermiddagen med bare en halv times mellemrum måtte patruljer køre ud til færdselsuheld. I første omgang klokken 13.30 på Dofovej, hvor en 43-årig kvindelig bilist ikke overholdt sin ubetingede vigepligt, da hun skulle svinge ud på ringvejen.

Det betød et mindre sammenstød med en 73-årig mand, der kørende ad denne. Begge slap  med skrammer - mens den kvindelige bilist bliver sendt op til en ny køreprøve.

Klokken 14 fik en 36-årig mand fra Uldum sig en ubehagelig overraskelse i Vedelsgade, hvor han kom kørende på scooter. Her spankulerede en stærkt beruset mand ud foran knallertføreren, der var uden chance for at undvige.

Både den sagesløse 36-årige og manden, der gik ud foran ham, fik ifølge politiet småskader ved uheldet.

Tidligt fredag morgen - klokken 4.30 - anmeldte en borger "et bål på vejen" på Niels Finsensvej. Det viste sig imidlertid at være en knallert, der var sat i brand midt på vej. Den anden brændende knallert på blot tre dage i Vejle.

- Vi kunne godt tænke os oplysninger fra folk, der måtte have set noget i den forbindelse, siger Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi.

Han understreger i samme ombæring, at politiet ikke har nogen formodning om, at knallertbranden natten til fredag har nogen relation til den lignende episode i Løget Høj tirsdag aften, hvor fire-fem store drenge blev set løbe fra gerningsstedet.

Annonce
Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Alarm 112

Brand blev opdaget, da videoovervågningen forsvandt: Der var kun røg, da brandvæsnet nåede frem

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Børkop For abonnenter

Christina og Louise er jævnaldrende frisører: Og derfor er deres nye salon atypisk

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce