Annonce
Alarm 112

Politiets døgn: Mand efterlyst for smykketyveri og bilist forsvandt

En mand er efterlyst, så Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har bemærket noget i forbindelse med et smykketyveri i Vonge. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Flere trafikuheld prægede politiets arbejde fredag-lørdag.

Vejle: En mand er efterlyst af Sydøstjyllands Politi i forbindelse med et indbrud i Vonge. Det skete fredag klokken 16 på Tinnetvej. Manden har taget nogle smykker.

Han beskrives som 30-40 år, omkring 180 centimeter høj, kort meget mørkt hår, mørkt tøj, han talte ikke dansk, men noget, der muligvis var tysk. Politiet vil gerne høre, hvis nogle har set noget.

Bilist kom i klemme

Klokken 20.32 skete et færdselsuheld på Fredericiavej i Vejle mellem Vandværksvej og Toldbodgade. Part 1 kørte mod nordvest og foretog vognbaneskift. Derved blev part 2, som er en 21-årig mand fra Vejle, presset til at undvige, og han påkørte i den forbindelse et helleanlæg. Part 1, der kørte i en blå personbil, forsvandt fra stedet. Vagtchef ved politiet, Henrik Dam, oplyser, at der ikke skete personskade.

Derimod var der en mindre forurening, som TrekantBrand rykkede ud til. I forbindelse med påkørslen har bilen formentlig fået revet noget op i bunden. Der var oliespor, som blev samlet op med kattegrus.

Annonce

Igen røg uden brand

TrekantBrand var fredag klokken 16.22 på udrykning til Jelling Have i Jelling. Det er et bo- og behandlingssted for psykisk sårbare.

Besætningen på sprøjtevognen og indsatsleder Christina Fischer kunne konstatere, at der ikke var nogen brand. Alarmen kom, fordi en beboer havde røget for tæt på en røgalarm.

Der er af og til udrykning til dette sted, og man forsøger hen ad vejen at finde løsninger, der kan reducere antallet af ture til ingen nytte. Det kan være med instruktion eller ændring af, hvor røgalarmerne sidder.


Det handler om personsikkerhed. Vi kan ikke bare skifte fra røgalarm til temperaturføler, for der er tale om en persongruppe, for hvem rygning kan være en vigtig del af hverdagen. Det skal vi respektere og forsøge at rette indsatsen til efter.

Christina Fischer, indsatsleder, TrekantBrand


- Det handler om personsikkerhed. Vi kan ikke bare skifte fra røgalarm til temperaturføler, for der er tale om en persongruppe, for hvem rygning kan være en vigtig del af hverdagen. Det skal vi respektere og forsøge at rette indsatsen til efter, siger Christina Fischer.

Sydøstjyllands Politi havde desuden flere opgaver med trafikuheld på motorvejene, men det var udenfor Vejle Kommune.

Annonce
Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Alarm 112

Brand blev opdaget, da videoovervågningen forsvandt: Der var kun røg, da brandvæsnet nåede frem

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Børkop For abonnenter

Christina og Louise er jævnaldrende frisører: Og derfor er deres nye salon atypisk

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Annonce