Annonce
Alarm 112

Politiets døgnrapport: Tyven stjal en elcykel, 10 flasker vin - og en flaske lakridslikør

Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: Politiets døgnrapport byder på nye, men også ældre anmeldelser fra Vejle og omegn.

En ny anmeldelse indløb mandag fra Plejecenter Stensvang i Bredsten. Her har der været indbrud i caféen i tidsrummet mellem søndag klokken 23 og mandag klokken 07.30.

Gerningsmanden brød en yderdør og derefter køkkendøren op. Så blev en dør sparket ind til lageret, hvorfra der blev stjålet en kaffepengeboks med et mindre kontantbeløb i.

Annonce

- Ellers er der ikke overblik over, om der mangler yderligere, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Mellem 23. maj og søndag den 30. maj har der været indbrud i en campingvogn på Kikkenborg. Tyven har opbrudt campingvognen og stjålet to letvægtsgasflasker af hver 10 kilo, en radio og en skruemaskine.

Et ældre indbrud i en villa på Skovbrynet i Andkær, der er sket i tidsrummet mellem lørdag den 22. maj og søndag den 23. maj, er først blevet anmeldt mandag.

Her er en rude til husets vindfang aflistet, hvorefter tyven formentlig har været indenfor. Men umiddelbart er der ikke stjålet noget.

Fredag den 28. maj mellem klokken 09.45 og 10.30 er der til gengæld stjålet en flaske lakridslikør, en elcykel og 10 flasker vin fra en uaflåst lade på Fuglekærvej.

- Cyklen og likøren blev fundet igen ved vejen, og vi har en formodning om en gerningsmand fra lokalområdet, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

Han omtaler også et færdselsuheld, der skete i krydset ved Horsensvej og Viborgvej mandag klokken 11.59.

Her var der kødannelse, og i den forbindelse opdagede en 43-årig bilist fra Middelfart ikke, at den forankørende bil standsede op. Det resulterede i, at han kørte op i bilen, som blev ført af en 26-årig kvinde fra Børkop.

Hun kom til tjek på skadestuen, men ellers skete der kun materielle skader.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Annonce