Annonce
Alarm 112

Politiets teori: Samme tricktyve på spil i både Vejle og Kolding - stjal pungen fra ældre mennesker

Parret forvirrede manden og lykkedes dermed med at snuppe hans pung fra lommen. Arkivfoto
Annonce

Vejle/Kolding: De samme to tricktyve har muligvis været på spil hele to gange i løbet af søndagen. Første gang i Vejle og anden gang i Kolding.

Det er i hvert fald Sydøstjyllands Politis teori.

- Jeg tænker, at der godt kan være tale om de samme, når man tager tidspunktet og signalementet i betragtning, siger vagtchef Steffen Wolt.

Klokken 14.01 henvendte en 91-årig kvinde fra Vejle sig til politiet. Hun havde kort forinden fået stjålet sin pung af en kvinde og en mand - begge med østeuropæisk udseende - der bankede på hendes dør på Gl. Kolding Landevej for at spørge, om de måtte låne telefonen.

Ved at skabe forvirring lykkedes det de to at stjæle kvindens pung med kontanter og hævekort, Som de efterfølgende har forsøgt at hæve penge fra uden held.

Kvinden beskriver den kvindelige gerningsperson som værende 160 centimeter høj, lys i huden, med mørkt tøj og mørkt mundbind.

Annonce

Fedladen og østeuropæisk

Manden bar ifølge den ældre kvinde også mørkt tøj og en strikhue. Han var mellem 60-65 år, kraftig og 180-185 centimeter høj. Kvinden har forklaret til politiet, at parret talte engelsk og et volapyk-sprog, som hun ikke forstod.

Lidt efter klokken 14 blev også en ældre mand franarret sin pung med diverse indhold. Det skete ifølge politiet på Nr. Ringvej i Kolding. En kvinde og mand stoppede ham og skabte forvirring, og imens snuppede de hans pung fra lommen.

Manden beskriver dem begge som østeuropæiske. Kvinden mellem 40-55 år, cirka 160 centimeter høj, med mundbind, gråt tørklæde og iført en lang sort frakke.

Manden mellem 40-55 år, 180-185 centimeter høj, fedladen, lettere brun i huden, med mundbind under hagen, blålig vest, grå trøje og cowboybukser.

Sydøstjyllands Politi hører gerne fra vidner eller andre, der kan genkende parret ud fra beskrivelsen, på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Trods mulighed for genåbning: Givskud Zoo satser fortsat først på sæsonåbning om en måned

Alarm 112

Indbrud på Diagonalvejen

Annonce