Annonce
112

Politihunde fandt sovende spritbilist i brændenælder

Politihund snuste sig frem til den undløbne mand. Arkivfoto
Manden var forinden stukket af fra det solouheld, han havde været involveret i. Det viste sig, at han kørte i en stjålet bil.

Give: Torsdag formiddag var en 27-årig mand fra Grindsted fortsat i politiets varetægt, efter at han torsdag eftermiddag blev anholdt.

Forud for anholdelsen havde den 27-årige kørt i bil på Hedegårdvej, da han pludselig kørte af vejen, påkørte et elskab og et vejskilt og fortsatte ud på en kornmark. Det skete klokken 16.20.

- Tre personer bemærker uheldet og løb hen til køretøjet, fortæller politikommissær Brian Kristiansen fra Patruljecenter Midt.

Vidnerne rettede henvendelse til manden, som umiddelbart virkede uskadt, men de kunne fornemme, at han var påvirket. Derfor valgte man at kontakte politiet.

- Da bilisten fandt ud af det, løb han fra stedet og søgte tilflugt i skovstykke, fortæller politikommissæren og fortsætter:

- Men vores tre personer er driftige folk, så de skærer skovstykket af, så de har overblik over det, indtil vi kommer.

Har knojern med sig

Det er en hundepatrulje, der kommer til stedet. Hundene foretager en sporsøgning, og kort efter finder de føreren af bilen. Han ligger sovende i nogle brændenælder i skoven.

Den 27-årige mand får efterfølgende en række sigtelser, for det viser sig ikke kun, at han er påvirket af både spiritus og euforiserende stoffer.

Han har heller ikke nogen førerret, han er i besiddelse af et knojern, og i bilen finder man en peberspray.

Desuden viser det sig, at bilen er brugsstjålet, så han sigtes også for tyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Annonce