Annonce
Alarm 112

Politihunde fik færten af noget ved søen: Dykkere leder efter våben eller narko

Dykkere fra Søværnets minørtjeneste leder efter noget i søen nær biblioteket i Børkop. Det skyldes, at en ukendt person onsdag formiddag blev observeret smide noget mistænkeligt i søen, fortæller efterforskningsleder Jens Lyng. Foto: Jørgen Flindt
En person blev onsdag formiddag set smide noget i søen ved biblioteket i Børkop. Det har nu betydet at dykkere fra Søværnets minørtjeneste undersøger vandet. Der kan være tale om våben eller narko, siger efterforskningsleder Jens Lyng.

Børkop: Der har siden onsdag middag været flere politifolk til stede i Børkop.

Dette skyldes, at politiet onsdag formiddag klokken 10 modtog en anmeldelse om en person, der blev set kaste en ukendt genstand i søen ved biblioteket nær Ågade.

- Anmelderen kunne ikke definere præcist, hvad det var, der blev kastet i vandet, men måske er der tale om våben eller narko, fortæller vicepolitiinspektør Jens Lyng fra Efterforskningscenter Midt.

Annonce


Hundene fulgte en fært til søen og helt ud i vandet, som de reagerede kraftigt på, og det er sjældent, de gør det.

Jens Lyng, vicepolitiinspektør


Er der tale om våben eller narko, er dette selvfølgelig en sag for politiet, og derfor blev der onsdag igangsat en eftersøgning af området - i første omgang med sporhunde.

- Hundene fulgte en fært til søen og helt ud i vandet, som de reagerede kraftigt på, og det er sjældent, de gør det, fortæller Jens Lyng.

Derfor blev det onsdag eftermiddag besluttet at indsætte dykkere fra Søværnets minørtjeneste til at gennemsøge vandet for at se, hvad der kan ligge på bunden af søen.

Dykkerne gik i gang onsdag, men fordi de ikke fandt noget inden mørkets frembrud, er de gået i gang med søgningen igen torsdag formiddag.

Ingen mistænkte

Efterforskningslederen understreger, at søgningen ikke relatere sig til en kendt forbrydelse. Dermed er der heller ingen mistænkte eller anholdte personer på nuværende tidspunkt.

Torsdag formiddag havde dykkerne indtil videre kun fundet druknede cykler og andet affald i søen. Foto: Jørgen Flindt

- Indtil videre vil vi bare gerne se, hvad det er hundene markerer sådan på nede i vandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce