Annonce
Fredericia

Politikere får opfyldt ønske: Informationsmøde om nye Dan Gødning-tanke holdes mandag

Fredericia Kommune inviterer til borgermøde om Dan Gødnings nye tankanlæg på havnen. Det sker på mandag klokken 17 i byrådssalen på Fredericia Rådhus. Arkivfoto: Michael Svenningsen
På mandag kan både politikere og borgere blive klogere på Dan Gødnings planer om at genopføre gødningstanke på Møllebugtvej, når der er informationsmøde i byrådssalen.

Fredericia: Efter Dan Gødning i sidste uge fik byggetilladelse til at genopføre seks gødningstanke på Møllebugtvej, har flere byrådspolitikere har de seneste dage ytret ønske om, at der bliver holdt et informationsmøde.

Det møde er nu arrangeret og bliver holdt 16. december klokken 17.00 til 18.00 i byrådssalen på Fredericia Rådhus.

Senest var det Steen Wrist Ørts (S), formand for by- og planudvalget, der til Fredericia Dagblad gjorde det klart, at han havde bedt forvaltningen om at arrangere et informationsmøde.

- Jeg synes, at det er et helt fair og beskedent ønske, at borgerne kan blive informeret om, hvad det er, vi har givet tilladelse til. Det var et uheld, som havde store konsekvenser, og derfor er det naturligt, at der spørges, hvad der nu sker, sagde Steen Wrist Ørts (S) med henvisning til 3. februar 2016, hvor der udbrød brand i de daværende gødningstanke,

Annonce

Ifølge programmet vil Dan Gødnings direktør, Kenneth Frederiksen, præsentere planerne for de nye tankanlæg. Herefter vil koncernchef for Teknik og Miljø i Fredericia Kommune, René Olesen, fortælle, hvordan kommunen har behandlet sagen.

Tidligere har direktør Kenneth Frederiksen vurderet, at der ikke var behov for et borger- eller informationsmøde.

- Det nye anlæg har været beskrevet på god og dækkende vis i avisen, sagde han i søndagens udgave af Fredericia Dagblad.

Fredericia Kommune, der har godkendt Dan Gødnings byggetilladelse, har vurderet, at der ikke skal laves en såkaldt VVM-redegørelse for det nye anlæg. Det skal dog stadig miljøgodkendes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

Annonce