Annonce
Trekantområdet

Politikere om fodboldfusion: Vil gavne planerne om at udvide stadion

Kolding IF har lanceret en stor plan for en udvidelse af Kolding Stadion. Men selv om klubben selv kan skaffe en del af pengene til udvidelsen, vil den også kræve kommunal støtte, mener man i klubben. Meget tyder på, at den støtte vil blive lettere at få, når KoldingQ nu også begynder at spille sine ligakampe på stadion. Arkivfoto: Søren Gylling
Det kan gavne Kolding IF's ønske om kommunal støtte til en udvidelse af Kolding Stadion, at klubben nu får kvindefodbolden i KoldingQ ind under sig, mener borgmesteren og formanden for fritids- og idrætsudvalget.

Kolding: Når Kolding IF og KoldingQ nu slår sig sammen og fusionerer til én stor klub, kan det også være et skridt i retning mod en nemmere realisering af de planer om en udvidelse af Kolding Stadion, som Kolding IF har arbejdet med gennem de seneste år.

Kolding IF har skaffet en stor del af pengene til at udvide stadion selv, men for at udvidelsen kan blive til virkelighed kræver det dog kommunal økonomisk støtte, har klubben for længst meldt ud.

Og i den forbindelse giver fusionen med KoldingQ et plus i bogen hos både borgmester Jørn Pedersen (V) og formanden for fritids- og idrætsudvalget, Søren Rasmussen (DF).

Annonce

- Der er ikke tvivl om, at man kommer et stort skridt nærmere, når det ikke kun er et hold i 2. division - eller 1. division, hvis de rykker op - der spiller på stadion. At stadion ikke kun bruges af ét tophold men af to tophold, siger Jørn Pedersen, der kalder det positivt, at topfodbolden i Kolding samles på Kolding Stadion.

Han forklarer, at man allerede da KoldingQ for et par år siden flyttede fra Kolding Boldklubs faciliteter på Mosevej talte om, hvorvidt det var muligt at rykke KoldingQ til stadion og evt sammen med Kolding IF.

- Men dengang var tiden ikke moden til det, men det er lyksaligt, at ideen nu kommer fra klubberne selv, siger borgmesteren.

Også Søren Rasmussen kalder det meget positivt med fusionen, og han er enig med Jørn Pedersen om fusionens betydning for stadionplanerne.

- Det styrker behovet for et nyt stadion, at man også har kvindehold, der spiller der, siger han.

Han peger samtidig på, at han ikke er i tvivl om, at Kolding IF vil stå styrket kommercielt med fusionen.

- Det forstærker deres varemærke, at man også har den kvindelige del med nu, mener Søren Rasmussen.

Annonce
Vejle For abonnenter

Så tæt var Vejle på Magasin - nu skal Bryggen overbevises om Posthusgrundens fortræffeligheder

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 756 nye smittede - positivprocenten er den højeste i 10 uger

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Dødsulykke i nat: 64-årig mand i voldsomt færdselsuheld

Erhverv For abonnenter

En måned efter fyringsrunde: Stor Vejle-virksomhed fordobler alle ansattes månedsløn - og søger nye medarbejdere

Hedensted

Alternativet har været en redning og et afbræk fra jobafprøvningshelvede: Nu stiller Mads op til byrådet

Børkop

Byrådet sagde ja til at bygge kommunens længste dige: Stor regning sendes videre til sommerhusejerne

VEJLE

Knallertkørekortet lugter ikke længere af benzin: Nu skal de unge drøne af sted på el-scootere

Navne For abonnenter

Han var Gulddreng, en hitmager med hang til guld, glimmer og modeller - men bag solbrillerne var der også bare Malte Ebert - og det tog halvandet år at vende tilbage til et liv uden stress-symptomer

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Navne For abonnenter

Hanne havde en glubende appetit på livet trods uhelbredelig kræft: Ville flyve helikopter og køre racerbil en måned før sin død

Sundhed

Læger i opråb: Bliv coronatestet ved feber og hoste

Give

Forening med tusindvis af tv- og internetbrugere er blevet solgt: - Det er ikke økonomisk forsvarligt at køre videre

Vejle For abonnenter

Det kan ende med endnu en bro over Vejle Fjord, historier om dårlig hjemmepleje gør ondt, lån kan sikre byggestart på Gammelhavn - og så bliver vi klogere på sygehus-bedrageriet: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

GAMLE DAGE

Lille Niels blev kørt over på Horsensvej - og hans far fik også en tragisk død

Annonce