Annonce
Børkop

Politikerne: Vælgermøde midt mellem valgene er en god idé

Der var plads til mange gode grin undervejs. Man mærkede tydeligt, at der er langt til næste valg, så vælgermødet fandt sted i en meget god tone mellem politikerne. Foto: Jørgen Flindt
Annonce

Børkop: De prøvede før mødet at granske tilbage i hukommelsen, men de kunne ikke komme i tanker om, at de havde prøvet et midtvejsvælgermøde før.

- Jeg tror simpelthen ikke, jeg har prøvet den her form før, men det er jo en supergod idé. Og så endda lige præcist på to-års dagen fra valget, sagde Jens Ejner Christensen (V), borgmester i Vejle Kommune.

Viceborgmester Dan Arnløv (K) fulgte trop.

- Jeg har været med i politik i mange år, og det er simpelthen første gang, jeg prøver det her. Det er godt tænkt, sagde han.

Det var Børkop Lokalråd, der var kommet på idéen.

- Vi er kommunens næststørste by, og kigger man på hele området, er vi det klart næststørste område i Vejle Kommune, og det synes vi forpligter. Vi vil gerne vise, at vi er stor del af den lokale politik, så vi er glade for, at vi har kunne byde indenfor til midtvejsvælgermødet, og at politikerne og borgerne bakker det så flot op, sagde Bjarne Andersen, der er formand for Børkop Lokalråd.

Og efter mødet kunne Søren Peschardt (S) da også kun konstatere en ting.

- Det gik rigtigt godt, og det er da dejligt, at vi kan mødes med vælgerne på den her måde uden for valgkampen. Kanterne er ikke skåret så skarpe op, men er mere runde, når det sker så langt fra et valg, sagde han.

Stemningen fejlede heller ikke noget hos tilhørerne. Her er det fra spisningen forinden, hvor Børkop Vandmølle serverede stegt flæsk med persillesovs. Det var Børkop Lokalråd, der bød på maden. Foto: Jørgen Flindt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce