Annonce
Børkop

Politikerne vrimler til Tiufkær

Mange politikere har indtil videre meldt deres ankomst til Smidstrup-Skærup Lokalråds vælgermøde i Tiufkær. Det finder sted 5. november.

Tiufkær: Det er vist ikke hver dag, at hele 12 politikere kommer til Tiufkær, men den 5. november holdes et vælgermøde i byen, og politikerne bakker gerne op.

- Det er dejligt, at så mange politikere møder op. Det er dog ikke alle, som kan være deltager i panellet, for det er kun en for hver parti, der får lov til. Men alle er jo velkomne til at deltage i debatten. Vi laver også et politikerhjørne, hvor de kan vise og fortælle om, hvad de står for og har på hjerte, siger Susanne Jensen-Iversen, der er med i Smidstrup-Skærup Lokalråd.

Indtil videre er det borgmester Jens Ejner Christensen (V) og viceborgmester Søren Peschardt (A). Desuden deltager Hans Hoffenzet (V), Peder Hummelmose (V), Marianne Madsen (R), Morten Kristensen (SF), Lone Myrhøj (SF), Holger Gorm Pedersen (Ny Borgerlige), Krista Laursen (Borgernes Parti), Lasse Bak Egelund (Ø), Jens Erik Høj Pedersen (K), Peter G. Hansen (LA) samt Gerda Hermann Pedersen (DF).

Desuden vil der møde politikere op, som har tilmeldt sig mødet som tilhørere.

Brunch og bobler

Vælgermødet finder sted på en søndag formiddag hos Damgaard i Tiufkær, og derfor bydes, ud over politisk debat, også på brunch, bobler og fællessang.

- Vi har valgt at lade tilmeldingsfristen forlænge med nogle dage, så det først er senest den 2. november, men man er selvfølgelig meget velkommen til at melde sig til før, siger hun.

Der er i øvrigt også et loft af antal deltagere på omkring 120 deltagere.

Det koster 30 kroner at deltage, og man betaler ved indgangen. Man kan tilmelde sig på spj@profibermail.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Sherif Haps er egentlig bare en glad mand fra Grindsted: Nu er hans videoer blevet vist 13 millioner gange på YouTube

Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce