Annonce
Vejle

Populær influencer skal markedsføre Vejle

Det nye par i byen. Daniel Hoff er ansat hos City Vejle og skal lave marketing og podcast sammen med citychef Andreas Kiis. Foto: Mette Mørk
Citychefen i Vejle er glad, for det er lykkedes ham at ansætte influencer, komiker og meget mere Daniel Hoff i City Vejle. Han skal blandt andet være med til at producere en podcast.

Give/Vejle: - Det er vigtigt for os at kunne skabe endnu mere glæde, kærlighed og opmærksomhed omkring Vejle og cityforeningens medlemmer, og det får vi nu en fantastisk mulighed for, lyder det fra citychef Andreas Kiis Antonsen, City Vejle.

Han har netop ansat influenceren Daniel Hoff fra Give, der nu skal være med til at markedsføre City Vejle og Vejle by i det hele taget.

Faktisk kalder Andreas Kiis Antonsen ansættelsen for intet mindre end et scoop. Og det gør han af mange grunde.

Annonce

- Daniel har i den grad bevist sit værd med det brand, som han har formået at skabe omkring sig selv, og sammenholdt med de mange erfaringer, som han har fået gennem årene i medieverdenen og på de sociale medier, er det lige præcist ham og hans kompetencer, vi har brug for i City Vejle, konstaterer citychefen.

Masser af kærlighed til Vejle

Daniel Hoff er født og opvokset i Give, hvor hans far, Jim Hoff, er redaktør for Give Avis, men gennem de senere år har Daniel Hoff med bopæl i blandt andet København slået sine folder i den store medieverden på både tv og de sociale medier.

Han bærer titler som komiker, influencer, dj, festivalkonferencier, foredragsholder, tilrettelægger og grafiker.

Og ikke mindst har han godt 10 års erfaring med livet på de sociale medier. På Facebook har han ikke færre end 120.000 følgere, og 50.000 på Instagram. Her kender mange ham som “Jyden” og “Hoffe”.

Nu skal han så være Vejles helt egen influencer. Så vidt det vides, bliver han den eneste af sin slags i Danmark. Om ikke andet, så i hvert fald den første.

Annonce

En god mavefornemmelse

Og Daniel Hoff er parat, som aldrig før til at fortælle om, hvor skøn en by Vejle er.

- Det her passer mig perfekt, for nu er jeg faktisk færdig med at brage igennem med Københavnerlivet og alt det der. Jeg er flyttet tilbage til Give, og nu er det tid til at dyrke den mere voksne Daniel Hoff, og det er tid til at give en masse kærlighed til Jylland. Jeg elsker jyderne, de er bare federe at være sammen med. Rigtigt meget, siger Daniel Hoff, imens man tydeligt fornemmer, at "Jyden" hurtigt springer frem i ham.

- Og så har jeg har faktisk altid været vild med Vejle. Jeg har boet her for mange år siden, og det var da også byen, man tog til, når man skulle opleve noget sjovt, som ung i Give, siger Daniel Hoff, der i samme åndedrag bebuder, at han har en rigtig god mavefornemmelse ved nu at skulle markedsføre City Vejle.


Jeg er flyttet tilbage til Give, og nu er det tid til at dyrke den mere voksne Daniel Hoff.

Daniel Hoff, influencer og ansat ved City Vejle


- Jeg er helt tryg ved det her. Jeg ved, at jeg har det, der skal til, og samtidig kan jeg allerede nu mærke, at Andreas og jeg er mega gode sammen, og der opstår mange idéer imellem os, siger den 37-årige influencer med hang til at massere lattermuskler og finde skæve vinkler på livet.

Blandt en af de første opgaver, som Daniel Hoff kommer til at kaste sig over, bliver at skabe en podcast - en City Vejle podcast. Navnet bliver ”Hørt i gaden - En City Vejle podcast”. Det bliver en podcast, der handler om at fortælle om både City Vejle og om vejlenserne i gaden.

Podcasten vil blive suppleret med en YouTube-kanal, som sender film fra optagelserne til podcasten.

Daniel Hoffs ansættelse hos City Vejle er på deltid, hvilket gør det muligt for ham stadig at dyrke både livet som "Hoffe", arbejdet som dj, konferencier, foredragsholder - med mere.

Daniel Hoff - kendt som Hoffe - er blevet ansat hos City Vejle. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Fik et års fængsel for knivstik og indbrud: 31-årig nægtede næsten alt - og blev dømt for næsten det hele

Annonce