Annonce
Børkop

Populær skoleleder skifter fra Smidstrup-skole til Jelling-skole

Lance Luscombe har valgt at søge nye udfordringer, så skolelederen på Smidstrup-Skærup Skole skal nu være skoleleder på Bredagerskolen i Jelling. Arkivfoto

Lance Luscombe siger efter otte år farvel som skoleleder på Smidstrup-Skærup Skole. Han bliver ny skoleleder på Bredagerskolen i Jelling.

Smidstrup/Jelling: 1. november sætter Lance Luscombe sig i et nyt sæde, for den populære skoleleder på Smidstrup-Skærup skole har søgt nye udfordringer.

Han skal i stedet være skoleleder på den noget større Bredagerskolen i Jelling. Det er den by, hvor Lance Luscombe i forvejen bor.

- Jeg har haft otte og et halv fantastiske år i Smidstrup-Skærup Skole, hvor jeg, sammen med et fantastisk personale, har været med at gøre skolen til en af de bedste skoler at arbejde på. Og være barn på. Det har ikke været nemt at træffe denne beslutning, men jeg kom til den konklusion, at det er tiden til nye udfordringer, siger han.

Blandt udfordringerne er, at der bliver tale om en noget større skole, hvor der er dobbelt så mange elever.

- Det bliver nye udfordringer, men det bliver ikke et nyt sted for mig. Det bliver på sin vis som at vende tilbage, for jeg har arbejdet som lærer på skolen. Men først og fremmest har det spillet ind, at jeg er kommet til et sted i mit lederliv, hvor jeg synes, at det kunne være rigtig spændende at blive leder af en større skole, siger Lance Luscombe.

Det har ikke været nemt at træffe denne beslutning, men jeg kom til den konklusion, at det er tiden til nye udfordringer

Lance Luscombe, skoleleder

Hårdt at sige farvel

Dermed får Bredagerskolen sat navn på, hvem der skal være skolens nye leder. Omvendt må skolen i Smidstrup-Skærup nu i gang med at søge en nye leder.

- Det bliver hårdt at sige farvel her i Smidstrup, hvor jeg har haft så mange gode år. Det har været en hård dag i dag, for nu er det meldt ud, og børnene har standset mig på gangene og spurgt til, hvorfor jeg dog vil stoppe. Men jeg har truffet beslutningen, og jeg ved, at det er det rigtige, jeg gør, siger han.

At det er Jelling, han har søgt til, er et meget nærliggende valg for ham.

- Jeg er jo Jellingmand, og skulle jeg søge et andet sted hen, ligger Bredagerskolen mig nær. Sådan en mulighed kommer jo ikke hver dag, ja der kan gå årtier mellem. Den har også spillet ind i min beslutning, siger Lance Luscombe.

Fra 1. november og frem til en ny skoleleder er på plads på Smidstrup-Skærup Skole, vil nuværende viceskoleleder Marianne Agerskov Møberg fungere som konstitueret skoleleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Give

Se billederne: DM i cykling blev skudt i gang med sved, tilråb og kolde fadøl

Annonce