Annonce
Navne

Portræt: Birgit blev headhuntet til Grindsted Apotek

Birgit Mølsted er leder af Grindsted Apoteks nye filial i Kvickly, Grindsted Lyng Apotek. Foto: Annett Bruhn
Lederen af det nyåbnede Grindsted Lyng Apotek, Birgit Mølsted, er en aktiv forenings-kvinde i hjembyen Uhre ved Brande.

Grindsted: For 12 år siden blev farmaceut og lederen af Grindsted Lyng Apotek, der åbnede fredag i Kvickly, Birgit Mølsted, headhuntet til Grindsted Apotek af apoteker Lene Brandstrup.

Apotekeren var chef på Vejle Sygehus Apotek, hvor også Birgit Mølsted var ansat. Da Lene Brandstrup overtog Grindsted Apotek, ville hun gerne have Birgit Mølsted med til Grindsted.

Birgit Mølsted er 46 år. Hun kommer oprindelig fra Ilskov, men bor i dag i Uhre ved Brande med sin mand, Søren, der er gulvmand, og tre børn på 15, 13 og 10 år.

Hendes nye job som leder af Grindsteds nye apotek kommer til at bestå meget i at guide og styre apotek og medarbejdere. Og kunderne kommer til at hilse på hende ofte, da hun hver mandag er at finde i Grindsted Lyng Apotek.

Birgit Mølsted har ikke altid villet være farmaceut. Det kom faktisk først til hende i slutningen af hendes tredje sabbatår.

- Jeg er meget impulsiv, så jeg valgte at blive farmaceut meget sent. Jeg tror, at valget faldt på farmaceut, fordi faget er en kombination af kemi, matematik og ikke mindst mennesker, siger Birgit Mølsted.

Annonce

Fodbold-formand

I flere måneder har Birgit Mølsted haft travlt med at styre byggeriet af det nye apotek i Kvickly og ikke mindst den nye robot, der er blevet installeret.

- Robotten har kørt fra den allerførste dag. Der har slet ikke været nogen problemer med den. Det er gået helt gnidningsfrit, fortæller Birgit Mølsted.

Hun fik selv meget travlt med at ekspedere kunder på åbningsdagen, hvor der lige fra åbningen klokken 9.30 var goldt fyldt op med kunder. De fleste skulle dog vaccineres for influenza.

Hun ser det ikke som et problem, at hun kun er i apoteket om mandagen.

- Man kan godt være leder uden at være til stede hver dag, mener hun.

Efter åbningen af Grindsted Lyng Apotek kan Birgit Mølsted nu koncentrere sig om de primære opgaver som farmaceut og leder af filialen i Kvickly.

Når Birgit Mølsted har fri, så bruger hun meget tid på foreningsarbejde i Uhre. Hun er blandt andet formand for Uhre Ungdomscup i fodbold.

- Så synger jeg også i kor i Brande, fortæller Birgit Mølsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Give

7-Eleven går med mod madspild

Annonce