Annonce
Rejser

Portugals svar på Route 66

National Road 2 løber gennem Portugal fra nord til syd inde i landet, hvor ikke mange turister kommer. Foto: Joseolgon/Wikimedia Commons
Annonce

USA har Route 66 og Highway 1, som er kendt over hele verden. Portugal har en mindre kendt National Road 2, men det betyder ikke, at den skal forbikøres. Og så er den lige nu realistisk at køre på, efter at Portugal i coronasammenhæng er gået fra "orange" til "gul" og altså kan besøges med de forholdsregler, der stadig skal træffes.

National Road 2 løber gennem det indre af landet fra nord til syd gennem områder, hvor turister sjældent kommer. Med sine 739 kilometer er det Portugals længste, og det er selvfølgelig op til den enkelte, om man vil bruge to dage eller to uger på turen fra Chaves i nord til Faro på Algarvekysten i syd.

På mange turistkontorer kan man få et pas, der er knyttet til National Road 2. Når man besøger forskellige steder og seværdigheder undervejs, kan man få et stempel i passet som bevis på, at man har været der.

Attraktionerne er meget varierede, så der bør være noget for alle: katedraler, museer og borge, vinmarker og -smagning, solbadning på flodstrande og svømmeture, naturområder på Unescos verdensarvliste og selvfølgelig markeder og småbyer stort set uden turister.

Se mere på https://www.visitportugal.com/en/content/north-south-portugal-along-national-road-2. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Annonce