Annonce
Erhverv

Postnord samler aktiviteter fra flere byer i Taulov

110 medarbejdere fra Postnord får arbejdsplads på Stakkesvang, mens yderligere 40 skal dække ind for ferie og efteruddannelse. Arkivfoto: Benny F: Nielsen
110 medarbejdere fra Postnord skal fra næste år møde på Stakkesvang i Taulov, hvor virksomheden opretter et nyt distributionsdepot.
Annonce

Taulov: 1. april overtager Postnord lejemålet af Stakkesvang 35, der indtil nu har huset DHL.

Her vil Postnord etablere en såkaldt distributionshub - eller et distributionsdepot, der skal erstatte nuværende tilsvarende centre i Kolding, Vejle og Erritsø.

- Vi har for mange faciliteter i forhold til det brevfald, der er. Det er pakkerne, vi skal vækste på fremadrettet, siger Tommy Hundevad Andersen, der er distributionschef hos Post Nord.

Desuden er de nuværende lokationer ifølge Tommy Hundevad Andersen ikke tidssvarende.

- Det har været år undervejs for at etablere noget større i Trekantområdet. Nu bød muligheden sig så med den her bygning. Den har vi gået med et stykke tid, fordi det lige skulle falde på plads i forhold til, at DHL rykker ud i deres eget, og den her bygning så blev ledig. Den er perfekt til den form for distribution, vi skal udøve derfra, siger Tommy Hundevad Andersen.

Annonce

Ingen fyringer

På den nye lokation, hvor op til 150 personer får arbejdsplads, bliver breve, der skal fordeles til Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og Ejby fremover samlet. I Erritsø har Postnord i forvejen en brevterminal på Snaremosevej, hvorfra breve fordeles til distributionscentre i hele Vestdanmark, og den funktion fortsætter som hidtil.

Det kommende distributionscenteret ligger kun 400 meter fra Postnords pakketerminal, der også ligger på Stakkesvang.

- Rent logistisk er det klart, at det er en mega fordel at ligge så tæt på pakketerminalen. Men vi ligger også utrolig tæt på brevterminalen i Erritsø. Vi vil få langt færre lastbiler på gaden, siger Tommy Hundevad Andersen.

I de nye rammer får Postnord 2000 kvadratmeter til produktion - inklusiv pakkeramper. Desuden bliver 400 kvadratmeter indrettet som kontorfaciliteter, og samlet set bliver det en klar arbejdsmiljømæssig forbedring for medarbejderne, mener distributionschefen - blandt andet fordi der kan læses under tag.

- Toldfunktionen i Kolding flytter også med, og det betyder så, at vi kan sælge bygningerne i Vejle og to i Kolding, siger Tommy Hundevad Andersen.

Ingen medarbejdere bliver afskediget som konsekvens af sammenlægningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter stort corona-udbrud i Aarhus: Nu sender Sygehus Lillebælt også medarbejdere hjem

Annonce