Annonce
Sport

Potentiel verdensetter må forlade French Open med skade

Sergio Perez/Reuters
Petra Kvitova måtte udgå af French Open med en skade i armen kort inden den første kamp i Paris.

Den tjekkiske tennisspiller Petra Kvitova måtte mandag forlade French Open, kort inden hun skulle i aktion i grand slam-turneringen i Paris.

Årets Australian Open-finalist måtte trække sig med en skade i armen.

- Jeg har haft ondt i venstre arm i nogle uger, og en skanning har nu vist, at skaden kan blive forværret, hvis jeg spiller, skriver den 29-årige tjekke på Twitter.

Baseret på sæsonens raceliste er Kvitova faktisk årets bedste spiller hos kvinderne, og hvis resultaterne havde formet sig perfekt i Paris, kunne hun faktisk have overtaget verdensranglistens førsteplads. Men sådan gik det ikke.

Hun skulle have mødt rumæneren Sorana Cirstea, der nu i stedet får fornøjelsen af en "lucky loser" fra kvalifikationen i skikkelse af sloveneren Kaja Juvan.

Kvitova, der vandt Wimbledon i 2011 og 2014, blev i december 2016 overfaldet med en kniv i sin egen lejlighed. Hun blev stukket i den ene hånd og måtte efterfølgende opereres.

Der gik mere end fem måneder, før hun vendte tilbage til at spille turneringer, men siden har hun spillet sig op i den absolutte verdenselite igen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce