Annonce
Debat

Præsten har ret: Vi har ikke ytrings- og pressefrihed

Erik Mathiasen. Privatfoto

Læserbrev: Tidligere sognepræst Malthe Madsen, Odder, skrev for nylig om magtelitens totalitære undertrykkelse af anderledes tænkende (læserbrevet "De danske eliter bør tænke lidt over, hvordan det gik de iranske kommunister", red.)

Præsten har ret. Vi har ikke ytrings- og pressefrihed, især fordi vores public service-statsradiofoni ofte udøver ensidig politisk propaganda, hvor kun dem med de rigtige meninger må kalde sig "stuerene" og derfor på raffineret vis også kommer mest til orde.

Spøgefuglen får lige et dask over næbbet!

Annonce

Hvordan bekæmper vi så magtelitens bedrag? Det bliver svært, for eliten, som består af regeringen, dens støttepartier og embedsværket, sidder jo også på de offentlige kasser.

Medens de privilegerede således sidder ofte lidt for tæt på folkets pengekasse, må almindelige mennesker affinde sig med at være simple skatteslaver uden skyggen af reel samfundsindflydelse.

Så fik spøgefuglen igen en ordentlig en over næbbet!

Apropos så er det lige meddelt fra magtelitens "pålidelige" kilder, at Danmark igen er kåret som det mindst korrupte land i verden. Humor har magteliten unægtelig!

Nu røg spøgefuglen altså ud i den kolde sne!

Magteliten kan endnu afsløres! I oktober afslørede Ekstra Bladet således, at Udlændingestyrelsen og Røde Kors- pengemaskinen forsøgte at lyve sig om ved, at man ville placere mordere og seksualforbrydere i flygtningecentret i Sandvad ved Vejle.

Åbenbart var både Udlændingestyrelsen og Røde Kors fuldstændig ligeglade med Sandvad-borgernes tarv.

Cavling ville have sagt: (lokale) embedsmænd, politikere, politi og ikke mindst journalister burde gå til Louis Nielsen!

Slutningen på Sandvad-historien må være, Ekstra Bladet får en velfortjent Cavlingpris, og borgerne i Sandvad får en uforbeholden undskyldning af staten for alvorlig krænkelse af deres rettigheder.

Erik Mathiasen

Slutningen på Sandvad-historien må være, Ekstra Bladet får en velfortjent Cavlingpris, og borgerne i Sandvad får en uforbeholden undskyldning af staten for alvorlig krænkelse af deres rettigheder.

Glædelig jul og godt nytår.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Løvkvist: Nu går Mette Frederiksen benhårdt efter at klæde  Ellemann af inden valget

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce