Annonce
Børkop

Prøv kræfter som livredder i Høll

Børn og deres forældre kan søndag snuse til livredderlivet ved stranden i Høll. Pressefoto
TrygFondens LivredderPatrulje besøger søndag stranden ved Børnenes Vel i Høll.

Høll: Der er højst sandsynlig mange familier, der har overvejet at lægge vejen forbi en af områdets mange strande i løbet af weekenden. Vejrtjenesterne melder om cirka 25 grader og regn ser der umiddelbart heller ikke ud til at komme det helt store af.

Skulle man være på stranden i Høll ved Børnenes Vel søndag, så har man nu også mulighed for at lære, hvordan man kan redde liv. TrygFondens LivredderPatrulje kommer nemlig forbi søndag 28. juli.

Her kan børn prøve livreddernes udstyr, og sammen med deres forældre kan de tage livreddertesten. I testen skal man igennem forskellige livredderdiscipliner såsom padling på rescueboards, genoplivning af dukker og bjærgning af en person i vandet.

Klokken 11 vil livredderne byde velkommen og præsentere deres udstyr, inden der 10 minutter efter vil være demonstration af, hvordan en redningsaktion fungerer. Klokken 11.20 fortæller livredderne om strandens forhold, inden børn og forældre fra klokken 11.30 og en time frem kan deltage i en konkurrence og prøve kræfter med livreddertesten. Programmet gentages fra 13.30 til 15.00.

TrygFondens LivredderPatrulje turnerer hver sommer rundt i landet for at oplyse om badesikkerhed og give børn og voksne en ekstra oplevelse på strandene.

Annonce

De fem baderåd:

1. Lær at svømme

2. Gå aldrig alene i vandet

3. Læs vinden og vandet

4. Lær stranden at kende

5. Slip ikke børnene af syne

De fem baderåd er strandens færdselsregler og rygraden i livreddernes oplysningsarbejde, fordi de fleste drukneulykker kan forklares med, at et eller flere baderåd ikke blev overholdt.

Baderådene er udarbejdet af TrygFonden og Dansk Svømmeunion i samarbejde med internationale livredningsorganisationer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Vejlenser er ny formand for 48.000 HK'ere

Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

112

Tyven kørte væk i familiens Citroën

Annonce