Annonce
VB

Prøvespiller satte flot træffer for VB

Sergiy Gryn scorede og brændte straffe, da VB onsdag spillede to halvlege i forbindelse med klubbens træningslejr i Portugal. Arkivfoto: Mette Mørk
VB’s næstbedste spillede en halvleg med portugisisk modstand og én med schweizisk - og de endte med sejr og uafgjort.

Laoga: Vejle Boldklubs reserver slap resultatmæssigt udmærket fra to halvleg med henholdsvis portugisisk og schweizisk modstand.

VB vandt 2-0 over Portimonense og spillede 1-1 med Stade Nyonnais i et par kamp, som i hast blev sat i stand, da kampen mod Farense med med kort varsel blev aflyst. De foregik i byen Laoga, som ligger cirka en times kørsel fra VB’erne base i Moncarapacho.

Træner Constantin Gâlcă gav som ventet spilletid til reserverne, da han sender øjeblikkets start 11’er i kamp torsdag, når det gælder den sidste testkamp i forbindelse med træningslejren i Portugal og samtidig den sidste inden forårspremieren i 1. division.

Desuden blev der minutter til prøvespilleren John Anderson Souza Fonseca, som scorede et flot mål efter en glimrende individuel aktion.

Desuden kom klubbens seneste nyerhvervelse, Arlind Ajeti, på banen, da han spillede de sidste cirka 10 minutter mod schweizerne.

Annonce

Flot scoring af prøvespiller

VB spillede de første 45 minutter mod Portimonense. Klubben hører hjemme i den bedste portugisiske række og kom med et hold fra klubbens U23-afdeling, som den også gjorde, da den fire dage tidligere mødte VB’s formodet start 11’er.

VB-mandskabet spillede en udmærket omgang fodbold og scorede et par fine mål. Det første satte Lucas Jensen ind efter godt forarbejde fra Adam Jakobsen og Sergiy Gryn. Adam Jakobsen fandt Gryn med en fin dybdebold, og ukraineren rykkede fint fri på fløjen og lagde kuglen ind foran mål, hvor Lucas Jensen let skubbede den over stregen.

2-0-målet kom efter en imponerende solopræstation af prøvespilleren John Anderson Souza Fonseca. Han kom ind med et kvarter igen, og cirka 10 minutter senere snød han tre-fire mand over en glimrende dribletur og endte med at sparken bolden i kassen. Et flot mål af brasilianeren, som trænede med VB-truppen et par gange op til kampen. Anderson, som han for nemhed kaldes, viste med scoringen, at han råder over fine individuelle kvaliteter, men hverken fysisk eller taktisk ligner han en spiller, som er brugbar i den næstbedste danske række.

Gryn brændte straffe og scorede

Den næste 45 minutter foregik mod Stade Nyonnais, som spiller i den tredjebedste række i Schweiz

Stade Nyonnais spillede en halvleg mod portugiserne, inden de mødte VB, og det kunne ses på vejlenserne. VB’erne lige skulle i gang igen efter en times pause, og i indledningen sad de fysisk stærke schweizere på tingene og kom efter små 20 minutters spil foran, da VB’erne unødvendigt tabte bolden midt på banen.

VB-mandskabet kom lidt bedre med og fik en stor mulighed for udligning, da Sergiy Gryn blev fældet i straffesparksfeltet. Gryn sparkede selv, men sparkede et dårligt straffespark, som målmanden snuppede.

Den ukrainske offensiv-spiller tog dog mod slutningen revanche, da han på oplæg fra Leonel Montano udlignede til slutfacit 1-1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv og ikke mindst pas på andre!

VB

VB'erne skal nok være klar

Annonce