Annonce
Hedensted

Preben Jørgensen satser på udlejning: Snart står nye rækkehuse klar

Preben Jørgensen Huse er knopskudt med datterselskabet PJ Udlejning A/S, der bygger og udlejer rækkehuse. Første projekt er bygget i Grønlund i Tørring. Foto: Michael Svenningsen
Den 1. november står der 11 nye rækkehuse klar i Grønlund Parken i Tørring. Bygherren er typehusfirmaet Preben Jørgensen Huse A/S, via datterselskabet PJ Udlejning A/S.
Annonce

Tørring: Preben Jørgensen Huse A/S, Vejle, men tidligere Ølholm, er ved at lægge sidste hånd på et rækkehusprojekt i Tørring, der byder på en nyskabelse i firmaet. De er nemlig ikke lavet med salg for øje, men derimod udlejning.

I den forbindelse har typehusfirmaet, der ellers er kendt for at bygge individuelle parcelhuse til private kunder, oprettet datterselskabet PJ Udlejning A/S. Ejerforholdene er som i firmaet i øvrigt, nemlig far og søn Preben og Lars Jørgensen. De første 11 rækkehuse ligger i Grønlund i Tørring, og her er de otte allerede lejet ud, mens de tre sidste vil være klar til indflytning 1. november. De mangler med andre ord lige den sidste finish.

- Vi har besluttet os for at tage dette skridt, fordi vi synes, det kunne være interessant at bygge til os selv med henblik på udlejning. Konceptet er det samme, som det gennemmurede kvalitetsbyggeri vi i forvejen er kendt for. Det vil sige rækkehuse, der er lidt finere og bedre, end hvad man ellers normalt ser på det marked, siger Lars Jørgensen, der står for den daglige drift af Preben Jørgensen Huse, mens stifteren Preben Jørgensen er bestyrelsesformand.

Lars Jørgensen fortæller videre, at udvidelsen af firmaets portefølje med disse udlejningskomplekser ikke kommer til at gå ud over husdelen i Preben Jørgensen Huse A/S.

- Her kører vi videre i fuldstændig samme gear, idet vi hiver nogle andre håndværkere ind, end dem vi i forvejen har koblet på vores husprojekter, siger Lars Jørgensen.

Annonce

Yderligere 10 huse på vej

Rækkehusprojektet, som byggefirmaet har døbt Grønlund Parken, kommer til at byde på yderligere 10 rækkehuse, så komplekset kommer op på 21 rækkehuse i alt. Derudover planlægger man at lave et lignende projekt ved Børkop, hvor man også vil bygge 21 rækkehuse. Her mangler man dog lige at få en byggetilladelse på plads. Med disse to projekter vil der være arbejde nok i den del af firmaet de næste to år, vurderer Lars Jørgensen.

- Men vi vil da løbende kigge efter jord og grunde i samme størrelsesorden, som det vi arbejder med lige nu. Men vi skal op på, at der skal være plads til minimum ti rækkehuse, før det er interessant for os. Store projekter med plads til mellem 50 og 100 huse kunne også være interessant for os, siger Lars Jørgensen.

Rækkehusene i Grønlund Parken er på 95 m2 og koster fra 7900 kroner i månedlig husleje. Af udendørs vedligehold skal beboerne kun fokusere på, at der skal klippes hæk en enkelt gang om året. Resten sørger PJ Udlejning for.

Husene ligger forskudt, så lejerne kan nye både morgensol og aftensol fra terrassen omkring det enkelte hus.

- Der er en lille og meget overskuelig have, og man føler man har sit eget lille ugenerte sted, selv om man er en del af et rækkehuskompleks. Det, sammen med en lækker og moderne bolig, gør, at specielt det ældre segment føler, at det er det helt rigtige at skifte parcelhuset og den store have ud med en sådan bolig, som dem vil laver i Grønlund Parken, slutter Lars Jørgensen.

Erfaring med boligbyggeri har firmaet masser af. Gennem fem årtier har firmaet bygget mere end 4000 huse. Firmaet bygger cirka 100 huse om året. Der er tale om individuelle parcelhuse fra de første indledende tegninger til husnøglerne er afleveret. Firmaet har domicil på Gammelmarksvej nord for Vejle. Her flyttede man til i 2016 efter at have ligget i hjembyen Ølholm i en lang årrække.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce