Annonce
Vejle

Premiere på højt niveau i møllen

Susanne Baldus, medlem af Vejle Kunstforenings bestyrelse og af Grafisk Værksted Vejle, har iscenesat udstillingen som en interessant dialog mellem de 64 udstillede grafiske værker, design, skulptur og objekter. Foto: Michael Svenningsen

Grafisk Værksted Vejle åbner sin første udstilling hos Vejle Kunstforening i Vejle Mølle i dag.

Annonce

Vejle: De er grafikere, men de er også så meget andet, og det viser de på den første fælles udstilling, som åbner i Vejle Mølle i Vejle Kunstforenings regi i dag.

Her er 15 medlemmer af Grafisk Værksted Vejle rykket ind med en udstilling, der viser den mangfoldighed af udtryk, de favner.

Premieren på kunstforeningens og grafisk værksteds samarbejde er en udstilling der lover godt for fremtiden. Det er en udstilling på højt niveau, som omfatter grafik, foto, installation, skulptur og tegning udfra temaet "rejse" og som åbenbarer kvaliteten i Grafisk Værksteds medlemskreds.

Susanne Baldus, medlem af bestyrelsen for Vejle Kunstforening og medlem af Grafisk Værksted Vejle og selv udstiller, har på fornem vis orkestreret udstillingen, så de 64 genstande indgår i en æstetisk og interessant dialog.

Vivi Linnemanns figurative skulpturelle objekter står og lyser ved udstillingens indgang, og Elisabeth Kiefer viser klassisk grafik og forunderlige keramiske skulpturer.

Helle Koch, formand for Grafisk Værksted Vejle, viser en serie fine grafiske rejsebilleder. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Rejsende udtryk

Karen Kirstine Ballegaard er mester for et rejsende udtryk i den gammeldags madkasse fyldt med flade sten, hvor hun har skrevet koordinater og vejret under et ophold på Hirsholmene. Hun har også skabt små sjove rejse-vignetter af folk i endeløse køer.

Kurt Ejvind Nielsen har udført stemningsmættede rejsebilleder i oliekridt fra Færøerne, og Britta Egebjerg har eksperimenteret med teknisk og skabt skyggeteateragtig fotokunst.

Otte-tabellen er i brug i det fine design-objekt af kjoler om rejsen i den kvindelige cyklus, som trioen Anna Sofie Bank Erbou, Anna Kjellerup og Mette Agerskov har skabt i fællesskab.

Søren Bjælde har med tusch og akvarel udført humoristiske rejsefortællinger fra et ophold på Fanø, og Susanne Baldus fine natur-grafik er en indre rejse i naturens store skaberværk.

Vejle Mølle, Søndermarksvej 1, Vejle: Grafisk Værksted Vejle udstiller i Vejle Kunstforening. Fernisering i dag klokken 11. Udstillingen vises til og med 6. august.

Karen Kirstine Ballegaard er mester for det fine grafiske arbejde af rejsende, der står i en uendelig lang kø. Foto: Michael Svenningsen
Vivi Linnemann har skabt skulpturen, der står og lyser som et gult objekt ved indgangen til udstillingen. Foto: Michael Svenningsen
Elisabeth Kiefer udstiller både keramik og finurlige, velformede keramiske skulpturer. Foto: Michael Svenningsen
Otte-tabellen er i brug i design-objektet, der er en rejse i kvindens cyklus, skabt af Anne Sofie Bank Erbou, Anna Kjellerup og Mette Agerskov i fællesskab. Foto: Michael Svenningsen
Susanne Baldus retter på sine egne billeder, de grafiske arbejder, der er værd at fordybe sig i på en indre rejse i naturen. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce