Annonce
Hedensted

Prisfest flytter ud under åben himmel

Det er snart to år siden, Hedensted Kommune har været vært for prisfesten for det frivillige foreningsliv. Sidste gang var i 2019 i Tørring. Arkivfoto: Michael Svenningsen.

Hedensted: Den årlige prisfest for frivillige i Hedensted Kommune skulle være holdt i marts, men coronapandemien kom i vejen.

Nu har Fritidsudvalget i kommunen besluttet, at Award, som prisfesten hedder, ikke skal aflyses, men holdes til august og udendørs på Hedensted Stadion.

- I Fritidsudvalget er vi enige om, at Award er en god måde, hvorpå vi kan sige tak til alle dem, der har holdt hjulene i gang ude i foreningerne på trods af de mange udfordringer med corona. Vi håber derfor, at rigtig mange frivillige vil bakke op om den lidt alternative Award-fest, som vi vælger at afholde i år, siger formand for Fritidsudvalget Hans Vacker i en pressemeddelelse.

Annonce

Det er frivilliges indsats i 2020, der hyldes i denne omgang.

Prisfesten foregår torsdag 26. august kl. 18.

Der vil som vanligt blive uddelt otte priser baseret på indstillinger, der blev indsendt i januar, og nye, der må komme ind i en kort, ekstra indstillingsperiode frem til 10. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Fik et års fængsel for knivstik og indbrud: 31-årig nægtede næsten alt - og blev dømt for næsten det hele

Annonce