Annoncørbetalt indhold

Privat biludlejning er blevet et hit - derfor fungerer det

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er blevet nemmere end aldrig før at udleje din bil eller låne andres. Bilen er ikke længere noget du nødvendigvis blot har for dig selv, eller deler med familien. Med apps og online booking er det nemlig blevet muligt at udleje og leje private biler, samt at oprette lift, så du ikke skal køre alene på strækninger, hvor der er andre der skal samme vej. Det er ikke kun godt for miljøet, men det giver nogle fordele både for udlejer og lejer, når man deles om bilen.


Annonce

Den grønnere løsning

Den stigende interesse for samkørsel og delebiler har skabt et marked for virksomheder som for eksempel GoMore. Formålet er, at bilejere skal udleje deres biler, i stedet for at de holder stille i indkørslen. På den måde har færre personer behov for at eje en bil, og dermed kan der skrues ned for vores i forvejen høje CO2-udledning. For at det skal virke, skal det selvfølgelig være smart og nemt at benytte. Alt afhængig af din indtastede lokation, kan du på GoMore’s app finde udlejningsbiler i nærheden af dig. Hvis du for eksempel får brug for at leje en privat bil i nærheden af Vejle, kan du besøge GoMore online eller benytte app’en, der viser dig mulighederne for biludlejning vejle. Appen tillader dig også at stille krav til hvilken bil du gerne vil leje, hvilket giver den fordel, at du kan finde biler der passer til dine behov.


Sikkert og nemt

En bil er en vigtigt værdigenstand for mange, og derfor kan det være svært at låne bilen ud til andre. Derfor er udlejningsvirksomheder nødt til at forsikre både udlejer og lejer om, at alle parter, inklusive bilen, er godt forsikret i udlejnings-processen. I de fleste selskaber, der tilbyder privat udlejning, er der opstillet krav og betingelser til både lejer og udlejer samt bilen. Dette er med til at forsikre begge parter om, at det er en tryg og funktionel løsning at benytte biludlejning. Dette kan være en af grundene til, at mange registrerer deres bil hos for eksempel GoMore, idet udlejning inkludrer forsikring fra Tryg.

Biludlejning gennem GoMore kan også være en billigere løsning frem for at oprette en leasingaftale, eller tage flere længere ture med offentlig transport. Prisen for udlejning fastsættes af udlejeren selv, og udlejeren bestemmer også over, hvornår bilen er ledig til udlejning. Derudover kan udlejeren nyde godt af et skattefrit bundfradrag, der altså også giver udlejer nogle fordele, ud over at man som udlejer selvfølgelig modtager betaling for, at andre kan låne bilen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.