Annoncørbetalt indhold

Private har ikke den nødvendige indsigt i placering af sensorer

Et forsat højt antal indbrud i Danmark skaber fokus på alarmer.

Indholdet er sponsoreret

Selvom bekæmpelse af indbrud er i stort fokus overalt i Danmark, indtager vi som land stadig 1. pladsen på EU’s liste over flest indbrud pr. indbygger.

Private hjem udsættes ofte for besøg af ubudne gæster, og det har betydet, at mange i dag har et større fokus på anskaffelse af et effektivt alarmsystem. Såvel professionelle alarmfirmaer som traditionelle supermarkeder udbyder produkter, som øger sikkerheden, men private har ofte ikke den nødvendige indsigt i placering af alarmens sensorer, og det formindsker virkningen af produktet.

Private hjem udsættes for flere indbrud

Det danske politi knokler hver dag for et mere sikkert land, men når det kommer til antallet af indbrud, viser den store arbejdsmængde sig desværre ikke. Private hjem udsættes stadig for mange indbrud, og ofte fanges gerningsmændene ikke før, det er for sent.

Selvom det reelle antal af indbrud egentlig er faldende, er det stadig meget højt, og det betyder, at forsikringer, alarmer og nabohjælp sættes mere og mere i fokus. Risikoen for indbrud mindskes nemlig betydeligt med hjælp fra disse sikringsmetoder, men produkterne kan ikke stå alene. Det kræver den rette viden og erfaring at få dem til at fungere effektivt.

Tyverialarm fra supermarkedet

I dag er det ikke længere nødvendigt at tage kontakt til en professionel for at få fat i en tyverialarm. Alarmerne sælges i flere af de velkendte supermarkeder, og kæderne reklamerer med nem opsætning og total sikring.

Der opstår dog ofte udfordringer i forbindelse med opsætningen af alarmen. Direktør Thomas Bagger fra Danmarks største sikringsvirksomhed, Bagger Låse & Alarm A/S, udtaler: ”Selvom alarmerne i sig selv ikke fejler noget, er det den manglende erfaring hos de private, som gør, at systemernes potentiale ikke udnyttes til sit fulde.”.

Endvidere udtaler Thomas: ”Den øgede ansvarsbevidsthed hos danskerne er godt nok tydelig med et stigende salg af alarmer, men sikkerheden for systemerne brister ofte, når det virkelig gælder – og det er et stort problem.”

Prøv Bagger Låses gratis tyverialarm test her

Et system med effektiv virkning

Virkningen af et alarmsystem giver sig selv – tryghedsskabelse, total sikkerhed og styring af, hvem der besøger dit hjem, når du ikke er hjemme, eller når du sover. Men hvad hvis dit alarmsystem faktisk ikke fungerer, som det skal?

Det kan være svært at gennemskue som ukyndig privatperson, hvordan det enkelte system egentlig bør opsættes, monteres og installeres, og det gør lynhurtigt et system med egentlig effektiv virkning til ubrugbart.

Professionelle er løsningen

Den optimale måde at skabe perfekt sikkerhed i det private hjem er stadig at søge professionel hjælp. Mange sætter sig for at lære og studere alarmernes funktioner og egenskaber nøje, men den praktiske erfaring er et must, når det kommer til montering og installation. Selvom en supermarkedsalarm ofte er billig, er den ikke brugbar, hvis dens sikkerhedsfunktion ikke er effektivt og virker, og derfor er investeringen her praktisk talt ligegyldig.

I stedet kan investeringen i et professionelt og kyndigt alarmfirma, som opsætter og deponere et kvalitetsfyldt system gøre den store forskel i det lange løb. Pålideligheden af det enkelte system er afgørende, og med en erfaren partner på sidelinjen, er denne i top.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.