Annonce
Navne

Projekt fra SSP-samarbejdet i Skanderborg var i spil til national pris

Fra venstre: SSP-konsulent Benny Husted, skoleleder på Skanderborg Realskole Christian Kronow, SSP-konsulent Lærke Mogensen, SSP-konsulent Bo Østergaard, justitsminister Nick Hækkerup, SSP-lærer på Skanderborg Realskole Lærke Dygaard, SSP-lærer på Niels Ebbesen Skolen Henriette Kappel, afdelingsleder i Ungeteam og SSP Niels Staghøj. Pressefoto
Annonce

Skanderborg: Projektet "Digital Tryg Skanderborg", der er en del af den digitale forebyggelsesindsats i Skanderborg Kommune, var blandt de tre nominerede til Den Kriminalpræventive Pris 2019, som justitsminister Nick Hækkerup overrakte i denne uge.

"Digital Tryg Skanderborg har gjort en stor indsats for at oplyse om digital kriminalitet som f.eks. digital svindel, deling af nøgenbilleder og svindel med kreditkort. De har sat sig for at arbejde for digital dannelse og for at minimere digital risikoadfærd. Det er et vigtigt stykke oplysningsarbejde, som vi mener skal nomineres til Den Kriminalpræventive Pris", lød det fra forebyggelseschef Christina Hviid fra Det Kriminalpræventive Råd.

Prisen gik ikke til ”Digital Tryg Skanderborg”, men det blev til mange rosende ord, et håndtryk og en buket fra justitsministeren.

Afdelingsleder i Ungeteamet og SSP Niels Staghøj siger i en pressemeddelelse:

- Vi er stolte af, at medarbejdere i SSP-samarbejdet har taget initiativet til at lave et godt projekt, og håber det kan være til inspiration for andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce