Annonce
Vejle

Publikum får mere plads at boltre sig på i Byparken - her er sommerkoncerternes plan

Stor stemning og glæde i Byparken i Vejle under en af koncerterne ved "Rock i Byparken", hvor Christopher tog publikum med storm. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Musikteatrets direktør, Toni Lee Larsen, har sørget for markante forbedringer for publikum til "Rock i Byparken" i august

Annonce

Vejle: Publikum kan glæde sig til, at der bliver meget mere plads at røre sig på i Byparken til Vejle Musikteaters populære sommerkoncerter "Rock i Byparken".

Det sker, fordi musikteatret har valgt at overdække vandbassinnet midt i Byparken med podier.

- Vi er så glade for, at vi får lov til at låne Byparken af Teknisk Forvaltning til koncerterne. Det er helt enestående, at vi kan arrangerer koncerter på et så centralt beliggende sted, hvor folk kan gå lige ud i byen og feste videre bagefter. Derfor gør vi også alt for, at publikum skal have alletiders oplevelse. Vandet midt i Byparken er jo smukt, men det bliver en markant forbedring for publikum, at vandet bliver overdækket, så de har mere plads at færdes på og ikke skal føle sig så klemte, siger direktør Toni Lee Larsen, Vejle Musikteater.

Partout-billetterne til de tre sommerkoncerter ved "Rock i Byparken" er forlængst udsolgt, men der er stadig billetter til enkelt-koncerter, oplyser hun.

Jeg har lige oplevet Thomas Helmig i Jelling. Han er i absolut topform, og publikum kan godt glæde sig til at opleve ham i Byparken i Vejle 24. august.

Toni Lee Larsen, direktør i Vejle Musikteater

Rock i Byparken

"Rock i Byparken" foregår 17., 24. og 31. august i Vejle.17. august spiller Jacob Dinesen og Carpark North. 24. august: Søs Fenger og Thomas Helmig. 31. august:; Nik og Jay samt Scarlet Pleasure.

Til hver koncert kan der være 6400 tilskuere i Byparken, oplyser Toni Lee Larsen, Vejle Musikteater.

Christopher toptræder her ved Rock I Byparken for et par år siden. Scenen i Byparken bliver, hvor den altid har været. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

To storskærme ved scenen

- Vi har flere forbedringer til koncerterne, for der bliver også to storskærme ved scenen, så alle har mulighed for at se, uanset hvor i Byparken, man befinder sig, fortæller Toni Lee Larsen.

Hun fortæller, at musikteatret får stor positiv respons på koncerterne i Byparken.

- Det er mit indtryk, at koncertener er blevet et mødested for rigtig mange, man kan godt kalde det en kæmpe fælles havefest, som styrker sammenhængskraften, siger musikteatrets direktør.

Der bliver også flere nye boder i Byparken ved koncerterne, blandt andet med gourmet-kaffe fra Kaffebaren i Torvegade i Vejle, og en bar med gourmet-øl.

- Der bliver også flere muligheder for at spise, blandt andet indenfor i Gade-salen, hvorfra der er vue ud over hele Byparken. Der vil også være en tapas-bar på pladsen, fortæller Toni Lee Larsen.

Hun betoner også, at Byparkens naboer er positive i forbindelse med koncerterne.

- Derfor sørger vi også for, at alt er slukket og lukket klokken 23, så de ikke skal føle sig generet. Jeg synes, vi har et helt unikt samarbejde om koncerterne, siger direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce