Annonce
Hedensted

Rårup Traktortræk 2020 ramt af corona-aflysning

Rårup Traktortræk 2020 er blevet aflyst. Der bliver således ingen brølende traktorer i Rårup denne sommer, og det skyldes naturligvis den verserende coronakrise. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Rårup: Traktortrækudvalget i Rårup GIF har truffet den tunge beslutning, at den syvende udgave af Rårup Traktortræk ikke bliver afviklet 14. august som planlagt. Det er naturligvis forsamlingsforbuddet grundet coronavirus, som spænder ben for det store traktor- og byfest-arrangement i Rårup. Man går i stedet efter at afvikle det syvende traktortræk i Rårup 13. august 2021.

- Rigtig mange havde set frem til årets traktortræk i Rårup, men fakta er, at vi skal forholde os til et maksimum antal deltagere for ”udendørs events”, som, uanset hvordan forsamlingsforbuddet i de næste uger bliver justeret, vil være maksimum 500 deltagere indtil 31. august, siger Kenneth Dahl fra udvalget, og han fortsætter:

- Vi kan godt holde et traktortræk med inviterede publikummer, eller et begrænset antal billetter i forsalg. Og også overholde diverse retningslinjer, der nu måtte være omkring plads og deslige i disse tider, men traktortrækket i Rårup er nu engang også vores årlige byfest, og så giver det ikke meget mening, hvis ikke alle kan være med. En alternativ dato senere i september er også blevet drøftet, men af flere årsager bliver det ikke aktuelt, siger Kenneth Dahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce