Annonce
Ikast-Brande

Røde Kors indsamling med gåtur

Røde Kors samler ind den 4. oktober. Det gælder også i i Ejstrupholm, Gludsted, Hampen, Nørre Snede og Klovborg. Arkivfoto
Annonce

Nr. Snede/Ejstrupholm: Søndag 4. oktober inviterer Røde Kors borgere i Ejstrupholm, Gludsted, Hampen, Nørre Snede og Klovborg til at sige ja til at gå ud og samle ind.

Herhjemme vil nogle af de indsamlede midler gå til udsatte børn, da corona-krisen har ramt dem og deres familier ekstra hårdt, så de nu står i en endnu dårligere situation end før.

En del af pengene fra indsamlingen vil også gå til krigsramte børn i Syrien og Yemen, der ikke får den mad, skolegang eller omsorg, som de har brug for. I dag er 8,4 millioner syriske børn påvirket af krig, mens to millioner børn er så underernærede i Yemen, at deres liv er i fare.

Nogle af de indsamlede penge vil også nå familier i flygtningelejre, hvor corona-virussen netop nu gør deres liv endnu mere sårbart, da de ikke har adgang til håndsprit, sæbe eller rent vand.

Apropos corona vil Røde Kors-folkene sørge for, at det er forsvarlig at samle ind, når man følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand og hygiejne. Der udleveres håndsprit, handsker og mundbind, som kan bruges under indsamlingen.

Hvis man vil samle ind, kan man ringe til Hanne Nørregaard på telefon 29460336 eller skrive på mail: hannesnorregaard@mail.dk

For 1000 kr. kan Røde Kors give en hel måneds mad til 20 krigsramte børn, akut lægehjælp til fire sårede. Livreddende sæbe og håndsprit til 100 personer i corona-ramte områder ude i verden. Seks måneders støtte til et sårbart barn i en udsat familie i herhjemme eller en vigtig og oplevelsesrig dag på ferielejr for fem udsatte børn i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Preben skal aflive 12.000 raske mink: Det kan ikke betyde andet end konkurs

Annonce