Annonce
Alarm 112

Røg fra skorsten og bålsted: Brand & Redning kørte forgæves to gange

Genrefoto: John Randeris
Brandvæsnet var sent i aftes to gange afsted til alarmer i Tønder-området, men begge gange kunne de køre hjem igen.
Annonce

Tønder/Løgumkloster: Hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt. Det holder Brand & Redning Sønderjylland fast i efter en aften, hvor brandvæsnet to gange rykkede ud for at køre hjem igen umiddelbart efter.

- Det er fint at folk ringer, og jeg kan godt forstå, at det nogle gange kan se ud, som om der er ild et sted, hvor der ikke er, siger indsatsleder Thomas Krakau.

Det begyndte i Tønder ved 23-tiden, hvor Brand & Redning i første omgang fik en melding om røg på Tønder Sportscollege, men det blev hurtigt lavet om til røg på Overbygningsskolen.

Der var dog ikke ild at spore nogen af stederne, og da politiet tog kontakt til anmelderen, viste det sig, at der var tale om røg fra en skorsten ude ved Brødrene Hartmann.

En time senere indløb en anmeldelse om en brand på Markesgade i Løgumkloster. Da brandvæsnet nåede frem, fandt de en bålhytte, hvor nogen havde forsøgt at tænde op med brandbar væske. Der var dog ikke ild i noget - hverken bålsted eller hytte.

- Det kunne muligvis få det til at se ud, som om der var forsøgt at tænde ild til hytten. Men om der bare var nogen, der ville lave et bål i et bålsted, som de ikke må bruge, det kan også være. Der var mange gisninger om alt muligt, men det er jo ikke noget, vi kan sige noget om, siger Thomas Krakau.

Der var heller ingen mennesker at se på stedet, og dermed kunne brandfolkene roligt køre hjem igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Leder i Eventyrhuset: Vi fik besked klokken 10.40. Klokken 12 var institutionen tømt for børn

Billund

Privat børnehave er lukket ned: Den britiske variant af covid-19 er konstateret i både Grindsted og Billund

Vejle Boldklub For abonnenter

Sat på spidsen: Venter der VB en ny nedtur eller en ny superligasæson?

Annonce