Annonce
112

Røg på værelset sendte alle gæster ud af hotel midt om natten

Alle gæster på Hotel Cabinn blev evakueret natten til onsdag. Det viste sig, at en gæst havde røget på værelset. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Vejle: Den person, som natten til onsdag klokken 01.55 tog sig en smøg på et værelse på Hotel Cabinn - det tidligere Australia - på Dæmningen, vinder højst sandsynligt ikke prisen som "Årets hotelgæst."

Røgen fra cigaretten aktiverede nemlig hotellets fintfølende røgdetektorer, så den automatiske brandalarm gik igang.

Derfor måtte alle de sovende gæster haste ud af sengen og evakueres ud af hotellet.

Indsatsleder Erik Eg fra TrekantBrand vurderer, at der stod mellem 60 og 70 gæster foran hotellet og i foyeren, da han ankom til stedet.

Brandfolkene sikrede sig, at der ikke var tale om en reel brand, og røgdetektoren blev nulstillet, hvorefter brandfolkene kunne køre igen, og gæsterne kunne gå til ro.

Annonce

Regning sendes videre

Men den rygende gæst kan forvente at få en anseelig ekstraregning.

På Hotel Cabinn oplyser man, at det tydeligt fremgår på hotelværelserne, at rygning er forbud. Dem, der alligevel ryger, får som regel en ekstraregning for den ekstra rengøring, som efterfølgende er nødvendig.

- Men hvis brandalarmen går, bliver brandvæsenet automatisk tilkaldt. Det betyder, at vi får en regning for sådan et udkald, fortæller en medarbejder på hotellet og tilføjer, at en nogenlunde tilsvarende regning sendes videre til den rygende gæst.

- Det er nødt til at være et beløb, så folk tænker, at det må de hellere lade være med en anden gang. Men uanset hvad, så giver det altid en ekstra udgift for os, forklarer Cabinn-medarbejderen.

Hvor stor regningen bliver i denne omgang, ønsker hotellet ikke at oplyse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

Nyt coronatilfælde i Jelling: Fysioterapiklinik lukker resten af ugen

Annonce