Annonce
Ikast-Brande

Røver truede med kniv og efterlyses af politiet

Engesvang-røveren var iført en ret karakteristisk sort hættetrøje med hvid påskrift. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Annonce

Engesvang: Lørdag 19. september var butikken Min Købmand i Engesvang udsat for et røveri.

Midt- og Vestjyllands Politi har fået overvågningsfotos ind og efterlyser nu røveren.

Røveriet fandt sted lørdag 19. september ved 18.45-tiden sig i Min Købmand på Gl. Kongevej 62 i Engesvang, hvor en yngre mand bevæbnet med en urtekniv truede sig til et kontantbeløb.

Han var ankommet til stedet på en sort og hvid mountainbike, som han også forlod stedet på.

De offentliggjorte billeder er fra overvågningen i butikken og viser henholdsvis gerningsmanden og gerningsmanden på cykel væk fra stedet. Politiet beder derfor om offentlighedens hjælp til at identificere gerningsmanden og eventuelt komme med oplysninger om hvor cyklen, som ikke er meldt stjålet, stammer fra. Kontakt politiet på tlf. 114 og oplys gerne journalnummer 4100-76313-00012-20.

Signalement af røveren lyder som følger: Mand, 175 cm høj, almindelig af kropsbygning. Hvid hudfarve: Han var iført en sort hættetrøje med hvidt mønster på armene, et C på højre bryst og "WITCH CRAFT" på hætten, sorte joggingbukser, sorte Nike sko med hvid sål, grå havehandsker, blåt mundbind, og han bar solbriller. Han talte dansk.

Ifølge politiassistent Rone Jensen fra Midt- og Vestjyllands Politi har politiet fået et par tips, som man nu undersøger.

Ingen kom fysisk til skade ved røveriet, men en ekspedient i købmandsbutikken blev truet og modtager nu psykologhjælp, oplyser Rone Jensen.

Røveren stak af på en cykel. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce