Annonce
forside

Røveri i spilleklub: Røver tabte pistol og stak af

Det er i bygningen her på Vindinggaard Ringvej 1, at røveriet fandt sted natten til mandag. Foto: Thomas Trondal

I forbindelse med røveriet på Vindinggård Ringvej opstod der håndgemæng, og et skud blev affyret. Herefter stak de to røvere af.

Annonce

Vejle: Politiet har sikret sig den pistol, som blev brugt, da en privat pokerklub på Vindinggård Ringvej i nat omkring klokken 02.30 blev udsat for røveri.

Forud for røveriet sad otte mænd fra henholdsvis Herning, Aarhus, Vejle og Hedensted-området og spillede poker.

- Mens de sidder der, kommer der pludselig to personer ind i klubben. Den ene har en pistol, og den anden har en kniv. De siger på dansk: "Det er et røveri," fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup fra Efterforskningscenter Midt i Vejle.

De to mænd, som beskrives som afrikanske af udseende og spinkle, fik udleveret nogle penge, men manden med pistolen er langt fra tilfreds med udbyttet, fortæller vicepolitiinspektøren videre. Manden vil have mere ud af røveriet og forlanger, at pokerspillerne skal tømme deres lommer. Der opstår en diskussion, og her benytter én af pokerspillerne lejligheden til at forsøge at overmande manden med pistolen.

- I den forbindelse bliver der affyret et enkelt skud i loftet, hvorefter pistolen bliver tabt. De to mænd stikker så af og kører derfra i en sort personbil, fortæller Carsten Thostrup og understreger, at pistolen nu er i politiets varetægt.

Politiet skal foretage en bred vifte af tekniske undersøgelser, efter røveriet natten til søndag. Blandt andet skal røvernes pistol nærstuderes. Arkivfoto
Annonce

Leder efter spor

De to mænd bar handsker under røveriet, så indtil videre er der ikke fundet brugbare fingeraftryk på våbnet.

Desuden var mændene iført skimasker, og de beskrives som værende mellem 175 til 180 centimeter høje. Mændene slap fra røveriet med et mindre kontantbeløb.

- Vi har haft folk ude på gerningsstedet, og skal have foretaget en bred vifte af tekniske undersøgelser, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Thostrup og uddyber:

- Ham, der var i håndgemæng med røveren, skal blandt andet personundersøges på retsmedicinsk institut, og så skal vi have foretaget en række afhøringer og forhøringer.

Spilleklubben, som er kendt af politiet og har tilladelse til sit forehavende, ligger ikke i umiddelbar nærhed af privat beboelse, så Carsten Thostrup opfordrer til, at man henvender sig til politiet, hvis man har hørt skud, eller set nogle mænd med røvernes signalement ved eksempelvis en tankstation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce