Annonce
Erhverv

Rabih har barberet Odense og sine store ambitioner fra: Nu gælder det salonerne i Vejle

"En frisør- og barbershop som min må gerne være en tidslomme," forklarer Rabih Buheiri (siddende med cigaren), indehaver af Rabih's Old Barbershop. PR-foto: Jonas Normann
Rabih's Old Barbershop bliver aldrig et landsdækkende foretagende med 50 saloner i Jylland, på Fyn og på Sjælland, erkender ejeren, Rabih Buheiri. Han vil i stedet skabe nærhed i sine to saloner i Vejle.

Vejle: Er du mand, og bliver du klippet og barberet i Vejle? Så har du helt sikkert stødt på navnet Rabih's Old Barbershop.

Og det er ifølge ejeren, Rabih Buheiri, ikke tilfældigt.

- Vi vil gerne have fat i den moderne mand, der tør stå ved sit køn. Og som bruger penge på både at blive klippet og barberet, siger Rabih Buheiri, der har været frisørmester i midtbyen i Vejle i de seneste fem år, og som i dag har saloner i Vedelsgade 83 og på Dæmningen 8.

- Jeg har tidligere haft store ambitioner. Jeg ville gøre navnet Rabih's Old Barbershop kendt og med saloner mange steder i Danmark. Jeg brugte meget tid og mange kræfter på at kigge på lokaler, holde møder og bygge hele min forretning op til noget stort. Men undervejs i processen gik det op for mig, at det ikke handler om at have 50 Rabih's Old Barbershops over hele landet, forklarer Rabih Buheiri.

Annonce

Jeg brugte meget tid og mange kræfter på at kigge på lokaler, holde møder og bygge hele min forretning op til noget stort. Men undervejs i processen gik det op for mig, at det ikke handler om at have 50 Rabih's Old Barbershops over hele landet.

Rabih Buheiri

Vejles barber og frisør

Frisørmesteren solgte derfor sin salon i Odense fra og lukkede mappen med de store planer og forkromede ambitioner.

- Jeg vil være til stede i Vejle. Det, der altid har været livsnerven i mit arbejde og i min tilgang til håndværket, som jeg og mine medarbejdere udøver, er nærvær. I mine saloner må man gerne nyde en cigar og sende blå cigarringe og drømme op i luften.

- Men stemningen er der. Der bliver spillet musik med Elvis og Johnny Cash, budt på en kop kaffe, og der er tid til kunderne. En frisør- og barbershop som min må gerne være en tidslomme, forklarer, siger Rabih Buheiri.

Derfor har hans salon på Dæmningen, der har været kendt som "Barber Vejle" siden 2017, også netop skiftet navn til Rabih's Old Barbershop.

- Det gør vi til dels for at fejre det stærke brand, som Rabih's Old Barbershop har i Vejle og Trekantområdet, og for at positionere os endnu mere i Vejle og hos de kunder, der endnu ikke har fået den gode oplevelse, det er at blive klippet eller barberet hos os.

- Indretningen er bevidst oldschool og maskulin, blandt andet som i de barbershopper, man finder i Havana, eller som i 50'erne og 60'erne herhjemme, siger han

Han lægger ikke skjul på, at Rabih's primært henvender sig til den moderne mand, der vil sætte tid af til både at blive klippet og barberet.

- Det oplever vi, at der er flere og flere mænd, der gør, siger Rabih Buheiri.

Indretningen i Rabih's Old Barbershop er bevidst oldschool og maskulin, blandt andet som i de barbershopper, man finder i Havana, eller som i 50'erne og 60'erne herhjemme. PR-foto: Jonas Normann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Vejle

Syv ansatte venter stadig på svar efter udbrud: En beboer mere på plejehjem er smittet med coronavirus

Børkop

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv og ikke mindst pas på andre!

Annonce