Annonce
Trekantområdet

Radikale forbereder sig på valgkamp

Formanden for Radikale Venstre Middelfart, Elisabeth Tejlmand, opfordrer samtlige medlemmer til at møde op til tirsdagens opstillingsmøde i Korsbjerg. Arkivfoto: Michael Bager
Radikale Venstre Middelfart vælger spidskandidat til kommunalvalget 2021.

Nordvestfyn: Radikale Venstre Middelfart holder opstillingsmøde den 22. oktober klokken 19.00 i Samsteds lokaler, Korsbjergvej 40, Røjle, 5500 Middelfart.

I løbet af aftenen er der valg til posten som spidskandidat ved kommunalvalget i 2021, og der er valg af rækkefølge af de øvrige kandidater.

Bestyrelsen opfordrer alle interesserede medlemmer til at møde op og være med til at sætte deres præg på hverdagens velfærd.

- Vi håber, at mange vil overveje at stille sig til rådighed som kandidat, så vi får en lang liste, der afspejler bredde i forhold til interesseområder, geografi og alder, siger Elisabeth Tejlmand, formand for Radikale Venstre Middelfart.

Har man lyst til at bidrage som frivillig, kan man blandt andet. melde sig til politikudviklingsgrupper inden for skoler, institutioner, erhverv, klima, beskæftigelse, kultur og sundhed. I hver gruppe sidder mindst et bestyrelsesmedlem.

Der serveres kaffe, te og kage i forbindelse med mødet, oplyser partiforneingen i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce