Annonce
Trekantområdet

Radikale klar til byrådsvalg: Yngste kandidat er endnu for ung til at stille op

Her er de 18 radikale byrådskandidater bag mundbind og i en opstilling, som den nyvalgte kreative spidskandidat Merete Due Paarup (forrest) uden tvivl har en finger med i spillet om. Foto: Radikale Venstre
Så er Radikale Venstre klar med sit hold til byrådsvalget næste år. Merete Due Paarup er valgt som spidskandidat.

Kolding: Så er Radikale Venstre i Kolding klar med sit kandidathold til byrådsvalget i 2021, og ikke overraskende er partiets nye byrådsmedlem, 50-årige reklamebureaudirektør Merete Due Paarup fra Jordrup, valgt som partiets spidskandidat.

Sammen med Due Paarup finder man yderligere tre kvinder på toppen af listen - nemlig nummer to, som er tidligere halvøkoordinator på Stenderup-halvøen, Margreet Smit, mens nummer fire er Vahida Hadzija, der som barn kom til Danmark som flygtning fra Bosnien. Hun arbejder nu på asylcentret i Jelling og bor i Harte. Nummer fem er Charlotte Enevoldsen, der har mange års erfaring fra mange social- og handicapforvaltninger i kommunalt regi.

Og midt imellem de fire kvinder dukker den 17-årige Jonathan Dyring Løvbom så op på tredjepladsen. Han er elev på Munkensdam Gymnasium og med sine 17 år endnu for ung til at stille op til valg.

Annonce
Jonathan Løvbom er omgivet af modne kvinder på toppen af den radikale kandidatliste. Foto: Pressefoto/Radikale Venstre

- Men jeg lover, at jeg er 18 år til valget næste år, sagde han ifølge en pressemeddelelse, da han takkede for valget på partiets opstillingsmøde.

Vidt forskellige

Merete Due Paarup beskriver det radikale kandidathold som "et stærkt og mangfoldigt hold, der rummer både helt unge og solide erfarne kræfter".

- Vi har kandidater fra landsby til midtby. Vi har vidt forskellige baggrunde fra studerende til  håndværker, iværksætter, pædagog, landmand, forfatter, lærer, journalist og pensionist og spænder bredt med både fokus og faglighed på det grønne, børn og unge, byudvikling, kultur og fritid, erhverv og iværksætteri samt det sociale- og seniorområdet, udtaler hun.

Merete Due Paarup blev valgt ind i Kolding Byråd for Venstre i 2014, og i december sidste år skiftede hun parti til Radikale Venstre, hvilket i øvrigt for nylig fik partiets hidtidige frontfigur, Jesper Elkjær, til at sige farvel og tak og stifte et nyt lokalt parti, Samarbejdspartiet. Jesper Elkjær kunne ikke finde sig til rette i samarbejdet med Due Paarup.

R-listen

  • Sådan ser den radikale liste med 18 kandidater ud. Kandidaterne valgt i nævnte rækkefølge:
  • Merete Due Paarup, Magreet Smit, Jonathan Dyring Løvbom, Vahida Hadzija, Charlotte Enevoldsen, Bjørn Olsen,  Kenny Holm,  Bo Skibelund,  Knud Nørregaard,  Jonas Gomez Christensen, Preben Tamborg, Hans Krab Koed, Ole Hallum Holst, Jens Sørensen, Adel Khader, Erik Krab Koed, Lars Keller, Jørgen Steiner.
Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Egtved For abonnenter

Thyra, Kasper og rigtigt mange andre risikerer at skulle vinke farvel til noget af det, som de holder meget af - meget snart

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om politi og trafik

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Alternativt bingo: Håbefuldt parti benytter sine få valgplakater som spilleplader - det er ikke specielt grønt at spille med

Vejle Boldklub For abonnenter

Live: VB spiller pokal-bold i Horsens, og der er en kvartfinaleplads på spil

Hedensted

Live valgdebat 19.55: Hvordan får vi bedre offentlig transport, hvor skal solcelleparkerne ligge, og hvilke byer skal have byggegrunde?

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Alarm 112

De afslørede sig selv: Butikstyve kom i slagsmål uden for forretningen

Billund For abonnenter

Niårige Magnus har en kræfttumor i hjernen og har fået 81 gange kemo: - Vi nyder ham, mens vi har ham

Erhverv

Bank slår to filialer sammen og flytter til Snoghøj: - Folk efterspørger parkering og nem adgang

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om politi og trafik

Hedensted

Lene Langelund lukker sin ellers velkørende butik i Hedensted: Har sidste åbningsdag 27. november

Danmark

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

Alarm 112

Han kørte videre fra påkørsel: Vaks trafikant fulgte efter ham

Vejle For abonnenter

Dømt for sygehus-svindel, de lokale lejere bor billigere, gågaden lukket for valgplakater, Vejle kåret som årets transportkommune og lokal forening ramt af global varekrise: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Billund For abonnenter

Kirkbi har købt endnu en bygning i Billunds bymidte: Prisen var 18 millioner kroner

Annonce