Annonce
Erhverv

Raffinaderiet får ny direktør: Afløser er hentet fra egne rækker

Shells afgående direktør Maarten Stals tiltrådte jobbet 1. juni sidste år. Han forlader posten ved udgangen af september. Pressefoto
Thomas Griepp, der kommer fra et job som technical manager ved Shell i Tyskland, overtager direktørposten for A/S Dansk Shell efter hollandske Maarten Stals.

Fredericia: Efter lidt over et år på posten forlader Maarten Stals jobbet som direktøren for A/S Dansk Shell og dermed også raffinaderiet i Fredericia. Det oplyser Shell i en pressemeddelelse.

Den kommende direktør er fundet internt i Shell. Det bliver Thomas Griepp, der overtager posten. Thomas Griepp kommer fra et job som technical manager i Rheinland ved Køln samt stedfortræder for direktøren samme sted. Hans første arbejdsdag i Fredericia bliver 1. december.

Ifølge Shell sker rokaden efter "et akut opstået behov internt i Shell-gruppen".

Hollænderen Maarten Stals, der tiltrådte 1. juni 2018, skifter direktørrollen i Danmark ud med en titel som production manager i Rheinland.

Raffinaderiet i Fredericia, der blev indviet i 1966, producerer omkring en tredjedel af de brændstofprodukter, der bliver brugt i Danmark. Raffinaderiet modtager den danske råolie fra Nordsøen via en rørledning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Optimisten fra Vejle: Det ligger til mig

Annonce